| Úprava dekoltu a vaše spokojenost? - diskuze na toto téma |
Jak dopadla vaše úprava dekoltu? Jste holky spokojené?
Mattina | 12.12.2022 23:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Úprava dekoltu a vaše spokojenost? Já jsem si prsa nechavala upravovat a musím říct, že pokud by se to vařilo tady .... Odpověď Mirka | 12.12.2022 23:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Úprava dekoltu a vaše spokojenost? Já jsem nad tím přemýšlela dlouho a nakonec jsem do toho šla. Bylo to to nejlepší rozhodnutí, konečně jsem totiž spokojená s tím, jak moje prsa vypadají. Doporučím se podívat po dobré klinice, kde používají kvalitní implantáty. Odpověď Lenka | 16.12.2022 01:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Úprava dekoltu a vaše spokojenost? Jakým způsobem jste vybírala kliniku vy? Podle čeho? Odpověď Mirka | 18.12.2022 15:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Úprava dekoltu a vaše spokojenost? Já jsem si vybrala na základě doporučení ostatních kliniku https://www.perfectclinic.cz/plastika-zvetseni-prsou/ a musím říct, že jsem udělala dobře. Byla jsem totiž spokojená tam s přístupem, ale teď jsem i s výsledkem a to je podle mého názoru to nejdůležitější. Odpověď |