| Komplex vitamínů - poraďte - diskuze na toto téma |
Ahoj, podle doktorky bych měla doplňovat nějaké vitamíny a je jich asi docela dost. Doporučovala mi vitamíny řady B, hlavně B12 a pak taky vitamín C, teď na zimu. Hlavně tady ty dva, ale samozřejmě i další jako je vitamín D, zinek apod. Dala mi nějaké tablety, na vyzkoušení, ale nebylo mi z nich dobře opakovaně, tak jsem to vrátila do lékárny. Po této zkušenosti mám samozřejmě strach zkusit jen tak něco. Poraďte, co užíváte vy? S čím máte dobré zkušenost? Nechci prát milion pilulek, nejraději bych něco komplexního v jedné tabletě. Díky všem za rady. Jana | 14.12.2022 15:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Komplex vitamínů - poraďteZkus mrknout na www.notino.cz, docela náááhdoou jsem zjistila, že tam mají i takové doplňky stravy a něco takového bys tam určitě mohla najít Odpověď WendyLee | 19.1.2023 17:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Komplex vitamínů - poraďteAno, taky jsem nedávno koukala, že i takové věci jsou na notino.cz k sehnání. Dávno je pryč doma, kdy to bylo jenom o parfémech Odpověď Jana J. | 18.2.2023 15:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Komplex vitamínů - poraďteA co tam prosím tě konkrétně bereš? Nějaké vitamíny bych nutně potřebovala. Hodně mi i padají vlasy a celkově mám špatnou pleť, takže předpokládám. že by to chtělo podávat něco vnitřně. Odpověď Míša | 18.12.2022 22:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Komplex vitamínů - poraďteŠla bych po něčem přírodním, aby to zbytečně nezatěžovalo tělo. Na toto jsou třeba super epam kapky ;). Odpověď Andrea | 29.12.2022 23:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Komplex vitamínů - poraďteZkoušela jsem si o tom hledat víc a koupila si na imunitu tady ty kapky akorát je teda potřeba je užívat dlouhodobě https://www.epam.eu/cs/epamy-50ml/77-epam-20-univerzalni-i-ve-spreji Odpověď Linda | 21.12.2022 15:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Komplex vitamínů - poraďteNemůžu si pomoct, ale u nás má největší efekt užívání přírodní tinktury od altaherby, jak u nás, tak u dětí. Odpověď Petra | 5.2.2023 17:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Komplex vitamínů - poraďteJediné co užívám, tak je bylinný sirup, který je na ochranu organismu a tím, že je přírodní, tak tělo nezatěžuju nesmysly https://www.altaherba.cz/ah-sirup-14-bylin Odpověď |