Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Lupy

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  ARFJD   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Lupy - diskuze na toto téma
Ahoj, je tu někdo, kdo zná vlasovou péči od https://www.milva.shop/? Jak jste s ní spokojeny? Koukala jsem se vidím, že mají šampony proti lupům a suché pokožce hlavy. Tak ono spolu souvisí, že... Tak jsem se chtěla zeptat, jaké máte zkušenosti?

Pavla | 20.12.2022 11:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Lupy
Za mě je Milva nejlepší šampon, co jsem měla. Na moje problémy, kdy jsem měla slabé, lámavé a vypadávající vlasy, je tento jediný šampon, co mi opravdu pomohl. Hlavně vidím změnu k lepšímu, za což jsem ráda. Ale jak říkáš, mají i na lupy. Já bych koupila, opravdu uvidíš změnu.

Odpověď
Janinka | 29.12.2022 09:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Lupy
Na nabídku Milva jsem se dívala a mají toho opravdu hodně. Jaký ten šampon sis koupila ty?

Odpověď
Aneta | 20.12.2022 22:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Lupy
Mám ráda přírodní kosmetiku, nejen teda na vlasy, ale konkrétně na ně používám přípravky od khadi. Mají i sadu na lupy, tak ji zkus :)

Odpověď
Linda | 27.12.2022 22:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
U mě to bylo způsobené používáním špatného šamponu, takže co jsem zkusila šampon od the garden, ke kterému jsem se dostala na expertnavlasy.eu a díky tomu jejich testíku jsem se dostala ke správnému šamponu, tak mám klid.

Odpověď
Simča | 30.1.2023 23:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já mám celou tuhle sadu https://www.milva.shop/balicek-pre-suche-lupiny--lamave--vypadavajuce--krepovite--nerastuce-vlasy/ a musm teda říct, že je skvělá. Kompletní péče a opravdu zabírá.

Odpověď
Michala | 2.3.2023 20:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Lupy
Když jsem se dívala přímo na tu sadu, tak mi přijde, že je tam docela dost produktů. To všechny používáte? Není celá ta sada zbytečná? Na co všechno ty produkty jsou? Krom teda té primární péče?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné