| Šetrná vlasová péče - diskuze na toto téma |
Maminy, docela dlouho, snad co si pamatuju, si barvím vlasy. Řekla bych tak od 15 :D Takže dlouho :D No... A vlasy mám samozřejmě zničené. Chci něco přírodního, co by mi vlasy dalo dohromady.... nějakou šetrnou vlasovou péči... A je třeba i šetrná barva na vlasy? Betka | 20.12.2022 14:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Šetrná vlasová péčeJo, tohle znám. Já jsem na tom uplně stejně. Takže jsem tu kvalitu vlasů musela už řešit. Ale barvení se taky nemůžu vzdát. Jediná varianta byla přírodní bravy na vlasy. Vsadila jsem na https://www.khadi.cz/ a musím říct, že s nimi jsem teda spokojená opravdu maximálně. Kvalitní, přírodní, takže šetrné :) Odpověď Hanka | 20.12.2022 22:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Šetrná vlasová péčePřekryjí tady ty přírodní barvy i šediny? Odpověď Sára | 27.12.2022 16:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Šetrná vlasová péčeJá si bavím rostlinnou barvou od khadi vlasy nějaký ten rok a šediny normálně překryje ;) Odpověď Denisa | 3.1.2023 09:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Šetrná vlasová péčeJak se ty přírodní barvy aplikují? Je tam stejný postup jako u klasických barev? Odpověď Denisa | 3.1.2023 09:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Šetrná vlasová péčeJak se ty přírodní barvy aplikují? Je tam stejný postup jako u klasických barev? Odpověď Sára | 12.1.2023 22:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Šetrná vlasová péčePříprava je trošku jiná a prášek se smíchává s vodou a nechává se působit dýl než klasická barva ;) však koukni na jejich stránky, mají to tam komplet popsané ... Odpověď Zita | 30.1.2023 23:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Šetrná vlasová péčeJojo, musela jsem si to nastudovat :D ale není to složité a výsledek faaakt stojí za to :) Odpověď Atka | 2.3.2023 19:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Šetrná vlasová péčeHele, oni mají na tom https://www.khadi.cz/sampony-a-praskovy-sampon i práškové šampony. Docela by mě zajímalo, jak tyto šampony fungují, jak se používají, nanáší a hlavně, jaké jsou pro vlasy? Odpověď Marika | 9.3.2023 10:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Šetrná vlasová péčeJe to super vychytávka v případ, že spěcháš a nemáš možnost si vyfénovat vlasy nebo když jsi někde, kde není voda ;) Odpověď Léňa | 25.12.2022 23:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Šetrná vlasová péčeKdo má kvalitní a šetrnou kosmetiku na vlasy je značka the expert. Mám jejich přípravky moc ráda a na vlasech je to teda brutálně vidět. Odpověď Mája | 1.1.2023 23:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Šetrná vlasová péčeNa expertnavlasy.eu mají výbornou přírodní kosmetiku :) používám ji tři roky a neměnila bych. Odpověď Nikola | 4.2.2023 16:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Šetrná vlasová péčeCo od nich můžu vychválit do nebes jsou ty vitamíny. Neskutečně mi potom začaly vlasy dorůstat potom, co mi jich strašně moc vypadalo. Odpověď Mája | 5.2.2023 20:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Šetrná vlasová péčeNo dala jsem na tebe a objednala jsem si ty vitamíny, tak jsem na ně zvědavá https://expertnavlasy.eu/products/mothers-formula-virtue-herbs Odpověď |