| Kvalitní diktafon - jak vybrat? - diskuze na toto téma |
Jak mám vybrat kvalitní diktafon, který bude dobře a kvalitně nahrávat zvuk? Jaká je s tím vaše zkušenost prosím? Katka | 21.12.2022 18:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní diktafon - jak vybrat?Já jsem potřebovala diktafon, který bude nenápadný. Proto jsem si koupila diktafon ve flash disku. Dokáže luxusně nahrávat zvuk a pořídila jsem ho jen za 1400 korun. Odpověď Marie | 22.12.2022 07:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní diktafon - jak vybrat?Také jsem potřebovala koupit skrytý diktafon a vybrala jsem ho za stejnou cenu jako vy https://www.spyexpert.cz/diktafony-skryte-ve-flash-disku/124-digitalni-diktafon-ve-flash-disku-8-gb.html Funguje perfektně. Není to nic složitého a zvuk nahrává velmi pěkně. Odpověď Klára | 22.12.2022 07:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní diktafon - jak vybrat?Holky super, tak díky moc za rady. Líbí se mi, takže asi nemám co řešit a objendám. JEště jednou moc děkuji. Odpověď Hanka | 31.8.2024 01:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní diktafon - jak vybrat?Dobré a i levné diktafony najdete i zde: astrologicka.cz/ Odpověď |