Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pondělí 04. května 2026, svátek má Květoslav, zítra Klaudie
Vyhledávání

Diskuse - Co ještě pod stromeček?

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  vUBLA   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Co ještě pod stromeček? - diskuze na toto téma
Ahoj holky, tak nějak ještě vybírám nějaké věci pod stromeček. Potřebuji dceři koupit batoh. Takový, který si může vzít do školy, ale i na volný čas a bude prostě pohodlný. Kde bych našla fajn nabídku?

Dominika | 20.1.2023 17:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Co ještě pod stromeček?
Ty batohy mají moc hezký na https://www.baagl.cz/batohy/. Hlavně výběr mají super a kvalitou jsou vynikající. Ta mě určitě doporučuju kouknout tam. Dcera má od nich aktovku a teď k narozeninám jí tam budu kupovat i batoh.

Odpověď
Lenka | 18.9.2024 07:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Co ještě pod stromeček?
Hledala jsem něco, co by udělalo radost a zároveň bylo užitečné. Když jsem objevila chytré hodinky https://www.armodd.cz/ , hned jsem věděla, že jsou to perfektní hodinky nejen pro sportovce. Hodinky dokáží změřit kroky, spálené kalorie, tepovou frekvenci a dokonce i kvalitu spánku. Všechna data se přenášejí do mobilní aplikace, což mi umožňuje mít pod kontrolou své denní aktivity. Kromě skvělých funkcí mě hodinky zaujaly i svým luxusním designem. Kovový třpytivý řemínek vypadá nádherně a hodí se na každodenní nošení, nejen na sport. Cena je překvapivě přátelská vzhledem k funkcím a kvalitě, takže si myslím, že tento dárek udělá velkou radost komukoliv.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné