Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Kojenecké mléko

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  hmdQN   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kojenecké mléko - diskuze na toto téma
Na jaké kojenecké mléko jste přešly, když jste už neměly dostatek svého mléka?

Daniela | 21.1.2023 19:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kojenecké mléko
Syna dost trápily prdíky, takže jsem koupila sunar complex, který je určený pro děti co mají problémy se zažíváním a na něm problém odezněl.

Odpověď
Linda | 2.2.2023 07:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kojenecké mléko
Taky kupujeme sunar, ale premium. Dcera ho dostávala už v porodnici, tak jsme u něj zůstali :)

Odpověď
Anita | 2.2.2023 17:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kojenecké mléko
Tak tím, že mám alergii na kravskou bílkovinu, tak jsem malého musela dát na umělé mléko, protože moje by nemělo dostatek živin kvůli omezení, tak jsem mu koupila kozí kojenecké mléko a to malému sedlo. Hezky ho nasytí, pupík ho nebolí, vyrážky taky nemá, takže za mě super a doporučuju https://www.nase-mleko.cz/zbozi/kojenecke-kozi-mleko-pocatecni-nase-mleko-1-multipack-5--525g/

Odpověď
Romana | 3.2.2023 03:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kojenecké mléko
Taky kupuju jejich mlíčko, a to dcera alergii nemá, ale mnohem líp tady to mléko snáší.

Odpověď
Mia | 12.2.2023 11:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kojenecké mléko
Nápodobně. Líbí se mi to složení. Navíc ty kaše dobře zasytí a tady ty co má naše mléko můžu dávat i na večer, protože po nich nehrozí žádné bolení bříška.

Odpověď
Sanny | 25.7.2023 10:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kojenecké mléko
Ahoj, poslední dobou zjišťuji, že asi přestává stačit malé moje mlíčko, takže budu muset začít asi dokrmovat. Ráda bych pro ni našla opravdu kvalitní umělé mléko, které by se co nejvíce podobalo tomu mateřskému.

Odpověď
Tamča | 30.7.2023 13:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kojenecké mléko
Ahoj , byla jsem na tom stejně jako ty, dlouho jsem hledala a pročítala různé diksuze a články a nakonec jsem zvolila tohle UM https://www.mall.cz/detska-mleka-standardni-0/sunar-bio-1-pocatecni-kojenecke-mleko-700g-cz-bio-003 . A jsem ráda, že jsem ho vybrala, malé chutná.

Odpověď
Sanny | 31.7.2023 11:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kojenecké mléko
Moc děkuji za Tvoji reakci, má opravdu dobré složení a hlavně se mi líbí, že je v bio kvalitě.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné