| Nedaří se mi otěhotnět - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, poradíte na koho se obrátit, když se nám s manželem nedaří mimčo? Mám jít na gyndu, k obvoďákovi nebo kam? Sylva | 3.1.2023 22:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nedaří se mi otěhotnětJestli můžu poradit vyberte fakt dobrou kliniku, která má velkou úspěšnost a nechte si poradit co a jak dál. My se s manželem snažili 2 roky než jsme někam šli, taky nám nikdo neporadil. Nakonec po všech testech jsem podstoupila IVF a mimčo se zadařilo hned. Odpověď Radka | 8.1.2023 10:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nedaří se mi otěhotnětMoc děkuji za komentář, napíšete ještě, na jakou kliniku se kdyžtak objednat? Kde se Vám zadařilo a byli jste spokojení? Odpověď Sylva | 10.1.2023 17:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Nedaří se mi otěhotnětNám pomohli na klinice https://www.ivf-zlin.cz Celkově jsme byli moc spokojení jak s přístupem, tak s prostředím a hlavně se fakt starali, všechno dopodrobna vysvětlili a byli moc příjemní. Odpověď Eliška | 5.1.2023 23:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nedaří se mi otěhotnětJá jsem třeba dala na zkušenosti a doporučení mé gyndařky, která mi doporučilamz vlastní zkušenosti kliniku repromeda a ze zkušeností dalších pacientek poradila. Tak jsem dala na ni a jsem spokojená s výběrem kliniky. Odpověď |