| Problémy s trávením - diskuze na toto téma |
Co by jste mi doporučily pro lepší trávení a zažívání? V poslední době s tím mám dost velké problémy a nejsem tip, co hned se vším letí k doktorovi :/ Edita | 1.2.2023 11:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problémy s trávenímNa toto bych zkusila tibetskou medicínu, ať nezatěžuješ tělo, když máš problémy s trávením :/ Odpověď Nikola | 13.2.2023 20:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Problémy s trávenímMyslíš epam kapky? Ty užívám taky a po půl roce můžu říct, že účinkují. Takže za sebe je taky můžu doporučit. Odpověď Diana | 5.2.2023 19:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problémy s trávenímTaky mám problémy s trávením a nafouklým bříškem a co mi zažívání udržuje v normálu je tady ten čaj https://www.altaherba.cz/zaludek-traveni-vnitrni-organy/bylinna-cajova-smes-nechutenstvi-podpora-traveni Odpověď Haňule | 24.2.2023 19:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problémy s trávenímMně se srovnalo potom co jsem užívala Mega detox. Je to od Movit energy a pomáhá s detoxikací, imunitou je dobrý taky na klouby, kůži, cévy...
Odpověď Simčaa | 27.2.2023 21:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Problémy s trávenímAha to zní dobře, zajdu se na něj zeptat do lékárny jestli ho mají
Odpověď Haňule | 28.2.2023 21:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Problémy s trávenímKdybys nesehnala tak já si ho pravidelně objednávám přes lekarna.cz ale určitě bude i v jiných online lékárnách ;)
Odpověď |