Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Kde vybrat životní pojištění?

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  CGzKK   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kde vybrat životní pojištění? - diskuze na toto téma
Strašně moc bych letos chtěla vyřešit životní pojištění. Můžete mi prosím někdo poradit, jak vybrat životní pojištění výhodně?

Valounek | 9.1.2023 11:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kde vybrat životní pojištění?
Na tohle je dobré si sjednat schůzku s finančním poradcem, který vám řekne co a jak. Ale jinak je teda asi fajn spoléhat na prověřené pojišťovny a ne rychlokvašky. Třeba v případě cestovního pojištění taky pravidelně volíme tuhle pojišťovnu: https://www.ervpojistovna.cz/cs/uvod Po tom, co jsme měli v zahraničí nehodu a oni vše vyřešili za nás k ní máme naprostou důvěru.

Odpověď
Michal | 10.1.2023 22:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kde vybrat životní pojištění?
Z mého pohledu a hlavně z mých zkušeností doporučuji, ať už se vám bude jednat o jakékoliv pojištění, tak se podívat na srovnávač pojištění, kde si tohle vlastně vše můžete najít.

Odpověď
Lenka | 14.1.2023 08:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kde vybrat životní pojištění?
Jak to tam funguje? Pokud si tam pojištění porovnám a případně by se mi něco z toho zdálo dobré, tak co potom?

Odpověď
Michal | 18.1.2023 06:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kde vybrat životní pojištění?
Já mám zkušenost se srovnávačem pojištění https://www.klik.cz/ , kde vlastně když si najdete výhodnou nabídku, která by vás zaujala, tak máte možnost si pojištění vyřídit vlastně přímo online nebo si ho také vyřídit s jejich pomocí po telefonu. Ale já to zvládnul bez problémů kompletně online.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné