| Nechuť k sexu u ženy - diskuze na toto téma |
Chci se zeptat, jestli bych nenašla náhodou někoho se stejnou zkušeností. Absolutně v poslední době nemám chuť na se a moc nevím co s tím? Měla jsem sex ráda, ale v posledním roce se k tomu nějak nemůžu přemluvit a náš vztah tím opravdu dost trpí. Dá se to nějak řešit? Pavlína | 12.1.2023 21:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nechuť k sexu u ženyOna se touha v průběhu života prostě mění a to je naprosto normální věc. Ale také jsem z toho byla špatná, že už nemám takovou chuť a hlavně že partner je z toho trochu vykolejený. Začala jsem to řešit a podařilo se mi u toho najít prášky pro ženy, které zvyšují libido. Díky tomu když si ho vezmu, tak dokážu partnera dokonale zničit. Odpověď Jana | 15.1.2023 23:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nechuť k sexu u ženyOpravdu jsou prášky pro ženy, které dokáží pomoct s chutí na sex? Kde jste je vzala jestli to teda není nějaké tajemství? Budete tak hodná a poradíte mi? Odpověď Pavlína | 18.1.2023 23:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Nechuť k sexu u ženyTaké se mi tomu nechtělo nějak moc ze začátku věřit, ale když jsem vyzkoušela https://www.supererekce.cz/22-fly-pro-zeny-1-baleni-3-tablety.html , tak jsem si zase pořádně užila. Jsem ráda, že jsem na prášky narazila. Myslím si, že nejsem doma jediná, která je s tím spokojená. Odpověď |