| Prodej domu v Brně s realitní kanceláří nebo bez? - diskuze na toto téma |
Ahoj, chtěla bych se zeptat. Vyplatí se prodávat v Brně dům s realitní kanceláří nebo je to výhodnější prodávat bez ní? Ondra | 12.1.2023 23:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prodej domu v Brně s realitní kanceláří nebo bez?Pro prodejce je to vlastně asi jedno, protože provizi pak stejně zaplatí kupující a ono i lidé raději kupují od realitní kanceláře než takhle na přímo. Já jsem teda dům v Brně prodával přes realitku, která dokázala rychle najít kupce a hlavně ho dokázala prodat ve velmi krátké době. Odpověď Pavlína | 16.1.2023 06:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Prodej domu v Brně s realitní kanceláří nebo bez?Přes kterou realitku jste to v Brně prodával? S kým máte dobrou zkušenost? Odpověď Ondra | 19.1.2023 21:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Prodej domu v Brně s realitní kanceláří nebo bez?Já jsem prodej řešil s realitní kanceláří https://www.vysnenydum.cz/ , se kterou jsem byl fakt spokojený. Konečně realitní kancelář, se kterou to šlo vyřešit bez starostí. Navíc jsem měl inzerát velmi rychle online a hned se na to vlastně ozvalo několik lidí. Odpověď |