| Výběr ojetého auta - kam se podívat? - diskuze na toto téma |
Zdravím, chtěla bych se zeptat jestli mi někdo dokážete poradit, jak vybrat a hlavně kde spolehlivé ojeté auto? Tereza | 23.1.2023 21:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Výběr ojetého auta - kam se podívat?Já jsem kupovala s manželem ojeté auto skrz malou. Jelikož auto do té doby nebylo potřeba a kupovalo se jen kvůli dojíždění k doktorce a na nákup, tak jsem chtěla nějaké levnější ojeté. Máme ho z většího bazaru, odkud máme záruku na původ, ale také na stav auta, takže paráda. Odpověď Lucie | 26.1.2023 09:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Výběr ojetého auta - kam se podívat?Odkud máte teda auto kupované jestli se můžu prosím zeptat? Odpověď Tereza | 28.1.2023 23:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Výběr ojetého auta - kam se podívat?No jasně já se tím rozhodně netajím. Auto máme od https://www.aaaauto.cz/ Koupíte u nich prověřené auto se zárukou původu. Výběr mají opravdu dost velký a ceny taky dobré. Pro nás bylo prostě důležité koupit auto, které bude bez problémů jezdit a to se nám povedlo. Odpověď |