| Jak konečně zhubout? - diskuze na toto téma |
Máte nějaký tip jak zaručeně zhubnout?? :-) Ráda vyzkouším cokoliv Irena | 21.1.2023 23:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak konečně zhubout?A zkoušela jsi někdy něco?? Co za sebe můžu doporučit tak je to keto dieta, jestli už jsi o ní někdy slyšela, je bezvadná a opravdu funguje :-) Odpověď Marta | 23.1.2023 00:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jak konečně zhubout?No právě že nezkoušela.. a o keto jsem teda nikdy neslyšela, koukala jsem že je toho na trhu hodně, jakou jsi měla nebo máš na ty?? Odpověď Irena | 26.1.2023 22:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jak konečně zhubout?Bezvadná je keto dieta od https://www.ketodiet.cz/ na ni nedám dopustit, je fantastická a když se koukneš opravdu má hooodně spokojených zákaznic :-) Odpověď Marta | 28.1.2023 23:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Jak konečně zhubout?Koukala jsem na to a vypadá to fakt moc dobře:-) Zaujalo mě jaké všechny možné produkty, a balíčky tam mají :-) Zkusím tam něco vybrat :-) Moc díky za tip na ketodiet.cz Odpověď Irena | 29.1.2023 23:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Jak konečně zhubout?Není vůbec zač:-) Doporučuju jejich dietní plány nebo balíčky, jsou suprově vyvážené a velmi rozmanité :-) Odpověď Sandra | 28.2.2023 19:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak konečně zhubout?Ketodiet.cz je super, tu jsem držela a byla jsem s ní maximálně spokojená :-) zhubla jsem celkem 8 kilo, který jsem chtěla dolů :-) Odpověď |