Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Hezká deka

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  sWsOc   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Hezká deka - diskuze na toto téma
Ahoj holky, prosím o radu... chci si koupit domů novou, kvalitní a hezkou deku... Ne žádný diskont, ale opravdu kvalitní. Máte tip, kde bych koupila?

Alex | 30.1.2023 17:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hezká deka
Ahoj, poradím :) Koukni se na shop bakly.cz. Ten je naprosto skvělej, tam ty deky seženeš naprosto spolehlivě. A ještě ti zaručuju, že co koupíš, bude opravdu hodně kvalitní. Proto jsem si ten shop hodně oblíbila já. A navíc ceny taky super za tu kvalitu. Já mám tuto https://www.bakly.cz/villa-collection-deka-130x170cm-brownwhite-341668, ta je i v akci :)

Odpověď
Mirka | 5.2.2023 11:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hezká deka
Přes bakly taky ráda nakupuju. Líbí se mi moderní vybavení a tady je rozhodně z čeho vybírat. Mám od nich věci jak v kuchyni, tak i koupelně.

Odpověď
Eva Novotná | 3.10.2024 18:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hezká deka
Kamarádka vyznává a kupuje si jen a pouze www.pashmii.cz/deky/ kašmírové deky. Já teda nevím jestli bych na takové věci vůbec měla peníze, na druhou stranu to asi vlastně dává smysl. Pro mě samotnou to tak velký smysl nedává, ale když se jí to líbí tak asi proč ne, že ano?

Odpověď
Eva Novotná | 2.12.2024 15:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hezká deka
Hezký den, kašmírová deka z https://www.pashmii.cz/deky/ pashmii.cz je teď mým nejoblíbenějším doplňkem do bytu. Přemýšlím, že bych si k ní pořídila i polštářky ze stejného materiálu. Co si o tom myslíte, máte zkušenosti s jejich nabídkou?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné