Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 16. dubna 2026, svátek má Irena, zítra Rudolf
Vyhledávání

Diskuse - Proteinová dieta

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  VfpFN   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Proteinová dieta - diskuze na toto téma
Holky, tak jsem myslela, že to problém nebude, ale bohužel, problém to je... A to povánoční kila :D Nemůžu se jich nějak zbavit :( Už jsem přemýšlela, že bych šla do nějaké proteinové diety. S jakou máte zkušenosti?

Laura | 30.1.2023 21:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Proteinová dieta
Ahoj, proteinová dieta je za mě nejlepší způsob, jak shodit potřebná kila. Jako jasně, diet na tomto principu je celá řada, ale já jsem držela ketofit. Vybrala jsem si ji proto, že obsahuje všechny potřebné vitamíny, takže není třeba nic doplňovat. No a taky proto, že obsahuje v porovnání s jinými dieta nejméně sacharidů, takže proces hubnutí je tím urychlen.

Odpověď
Nikola | 5.2.2023 20:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Proteinová dieta
Jak dlouho je potřeba tady tu dietu držet? Nebo potřeba .. jak dlouho je to možné?

Odpověď
Laura | 6.2.2023 03:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Proteinová dieta
Osobně jsem ji držela 2 měsíce a bohatě to stačilo. Zhodila jsem víc kilo než jsem plánovala a jsem moc spokojená :)

Odpověď
Andrejka | 16.2.2023 21:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Proteinová dieta
Podle mě je lepší jít do těch balíčků, které jsou nachystané a kde máte jasně dané, co za den musíte sníst :) toto mi třeba vyhovovalo https://www.ketofit.cz/proteinova-keto-dieta

Odpověď
Laura | 21.2.2023 13:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přesně tak, od toho tam ty balíčky jsou a mají je i dobře rozdělné podle toho kolik chce člověk zhubnout.

Odpověď
Martina | 2.3.2023 00:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Proteinová dieta
Kupujete si produkty od ketofit i po dietě? Nebo třeba v rámci LC stravy? Nebo jsou jejich produkty opravdu jen pro ty, co drží dietu aktivně?

Odpověď
Erika | 6.4.2023 12:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, ano... Já jsem po dietě najela na LC stravu, která mi teda maximálně vyhovuje :) Je skvělá, chutná, lehká :) A co se týká produktů, tak ano, kupuji. Hlavně pečivo https://www.ketofit.cz/pecivo-testoviny-pizza, to mi vyhovuje maximálně a hlavně mi moc chutná.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné