| Zahuštění vlasů - diskuze na toto téma |
Pěkný den holky, chci se zeptat jestli když si nechám zahustit vlasy, tak zda je to podmíněnou nějakou délkou? Mám vlasy po ramena, ale hrozně řídké, tak aby se mi třeba nestalo, že mi kadeřnice neřekla, že to nepůjde, že na to mám vlasy ještě krátké? Denisa | 4.2.2023 14:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zahuštění vlasůZahustila jsem si vlasy pomocí clipů. Poradila mi to moje kadeřnice. Odpověď Sofie | 10.2.2023 17:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zahuštění vlasůKde jste clipy pořídila? Nasazovala jste si je sama? Odpověď Denisa | 17.2.2023 09:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zahuštění vlasůKamarádka mě doporučila www.vlasy-levne. Jejich materiál je kvalitní. Vlasy mě prodloužila moje kadeřnice. Odpověď Natálie | 20.2.2023 14:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zahuštění vlasůJestli máš vlasy po ramena tak to úplně stačí a doporučila bych na zahuštění vlasové pásy. Mně je doporučila kadeřnice akorát s tím, že jsem si vlasy zajišťovala sama a jsem ráda, že jsem ji poslechla, protože efekt je fakt hezký. Mám krásně husté vlasy a cítím se mnohem líp :) Odpověď Zuzina | 22.2.2023 16:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zahuštění vlasůVlasy-levne mají pobočku v Brně, vlasy prodlužují i přímo tam. Hlavně vám i profesionálně poradí. Odpověď Karina | 25.2.2023 12:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zahuštění vlasůTip přímo na pobočku se mi líbí, ráda bych si materiál k prodloužení prohlídla tam. Odpověď |