Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Kočárek

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  GnaW   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kočárek - diskuze na toto téma
Ahoj maminky, vybíráme kočárek a nemůžeme se rozhodnout. Mně se moc líbí Noordi fjordi, ale četla jsem že měl nějaké mouchy, nemáte někdo zkušenost? Případně doporučíte nějaký jiný?

SáraK | 1.2.2023 12:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kočárek
To byl ten starší model, my máme nový model 2022 a já mu nemám co vytknout. Četla jsem že má jinou konstrukci a kolečka než ten minulý model. Madlo je kožený takže se nic neloupe a na to jak je bytelný, tak je poměrně lehký takže se s ním hezky manipuluje. Tady vyšel i dost dobře v hodnocení https://www.vseumel.cz/kocarky-recenze/

Odpověď
Nikoletta | 1.2.2023 12:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kočárek
Jojo já jsem taky četla, že ta nová řada se s tou starou nedá ani porovnávat, že má lepší konstrukci i materiály.

Odpověď
Milka | 1.2.2023 16:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kočárek
My jsme měli původní Noordi Fjordi a je fakt, že ty materiály nebyly nic extra…ale mimo to mi přišel opravdu praktický a vydržel toho s náma opravdu hodně a že jsme se s ním toho nachodili...Kamarádka si teď koupila ten nový model a je už viditelně propracovanější, má lepší materiály, jinou konstrukci a kolečka a říkala že je s ním maximálně spokojená. 

Odpověď
Natálka | 1.2.2023 19:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kočárek
Máme ten nový model a už jsme toho s ním stihli absolvovat hodně a zatím teda zvládá všechno skvěle, žádný problém. Je poměrně lehký takže se s ním dobře manipuluje a i ty materiály mi přijdou fakt kvalitní.

Odpověď
Nela L. | 11.2.2023 22:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kočárek
A chodíte s ním i mimo upravený cesty ve městě? Ráda chodím do přírody tak jestli by se to s ním dalo..

Odpověď
Natálka | 16.2.2023 21:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kočárek
Jasně, my ho právě kvůli tomu pořizovali že je dobrý i do terénu :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné