| Když chlapovi nestojí - diskuze na toto téma |
Jak by jste řešily, když by partnerovi během sexu přestal stát? Už jsem z toho dost nervózní, protože mi přijde, že se to stává čím dál častěji a jsem z toho špatná :( Mia | 6.2.2023 21:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Když chlapovi nestojíNezkoušeli jste o tom mluvit? Všechno se dá řešit, ale je potřeba komunikovat ;) Odpověď Petra | 5.3.2023 18:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Když chlapovi nestojíŘekl mi, že k doktorovi nechce takže zbývá jediná možnost a to ta, že bych zkusila něco objednat přes internet. Takže hledám, hledám a potřebuju najít něco, co budu vědět, že je zdraví nezávadné. Odpověď Mia | 9.3.2023 05:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Když chlapovi nestojíTak to zkus třeba erectan. Ten má certifikované a testované doplňky :) Odpověď Petra | 24.3.2023 12:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Když chlapovi nestojíObjednala jsem mu tady tento doplněk a musím říct, že jsem takový účinek nečekala https://www.erectan.cz/pripravky-na-erekci/erectan-400-mg. Jsem vůči těmto věcem skeptická a toto mě velmi mile překvapilo, protože jsem si sex konečně oba užili. Odpověď |