Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Deprese

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  BNrEw   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Deprese - diskuze na toto téma
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak se dají řešit deprese když bych do sebe nechtěla cpát žádné prášky?

Gabča | 24.7.2023 09:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Deprese
Ty tohle je docela ožehavé. Určitě kdyby ses necítila dobře je dobré o tom s někým začít mluvit. Případně vyhledat min psychologa- bez prášků. Pokud by sis chtěla pomoci nějak přírodní formou, tak existují třeba CBD kapičky, nebo i jiné přírodní věci na navození psychické pohody.

Odpověď
Marta | 26.7.2023 16:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Deprese
A máš s tím nějaké zkušenosti? CBD mi doporučovala i kamarádka, ale trochu se toho bojím. A jaké další věci jsou případně na psychiku? Já bych to chtěla vyzkoušet, ale bojím se nějaké případné závislosti, nebo když to přestanu brát tak že se to navrátí do starého. :(

Odpověď
Gabča | 27.7.2023 17:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Deprese
Podívej já jsem brala CBD odsud https://kratomworld.cz/collections/cbd. Mě to teda pomohlo vypnout hlavu a zklidnit. Taky jsem se díky němů konečně i vyspala. Brala jsem ho 2x denně ráno a věčer před spaním. Mají tam ale třeba ještě ashwagandhu- ta pomáhá se stresem+ další výhody, nebo třeba Green guayusa- ta má silnou fyzickou i psychickou stimulaci nebo třeba Moringa- ta je super na stres a psychiku všeobecně. Určitě si o tom něco dohledej a přečti a dle toho se rozhodni, závislost jsem na tom neměla, naopak mi to jen pomohlo a když jsem to vysadila byla jsem v klidu, tělo se to nějak naučí, doplní si věci které mu chybí a je to ok. Mě to doporučila i přímo dr. :)

Odpověď
Adam Ondrovsky | 23.1.2025 20:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Deprese
Období, kdy se člověk cítí vyčerpaný nebo zahlcený, může být opravdu náročné, zvláště pokud se snaží zvládat péči o rodinu i sebe. Kromě podpory blízkých a drobných změn v denním režimu mohou být užitečné i přírodní doplňky. Doporučuji navštívit Krupa Kratom https://www.adamkrupa.cz, kde najdete kvalitní kratom, který může pomoci při zvládání stresu a podpořit celkovou pohodu.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné