| Plesové šaty diskuze České Budějovice - diskuze na toto téma |
Holky poradíte mi kam se jít podívat v Českých Budějovicích na plesové šaty? Katka | 4.3.2018 21:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plesové šaty diskuze České BudějovicePěkné plesové šaty jsem si koupila v saolnu https://www.nuance.cz/ Odpověď Lucie | 6.3.2018 21:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Plesové šaty diskuze České BudějoviceMěl od nich někdo svatební šaty? kolik tak stojí půjčovné? Odpověď Petra | 7.3.2018 19:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Plesové šaty diskuze České BudějovicePůjčovné za svatební šaty je tam kolem 15 tisíc :-) ale stojí to za to, šaty jsou opravdu krásné Odpověď Kamila | 11.9.2018 13:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plesové šaty diskuze České BudějoviceAhoj holky, neshanim primo plesove saty ale nejake co by se na ples hodily, prosim o nejaky eshop jestli znate, kde bych se mohla na neco takoveho podivat? Dekuji Odpověď Marta | 18.9.2018 14:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Plesové šaty diskuze České BudějoviceNo taky zalezi jakou cenu by sis za nejake takove saty predstavovala? :-) a jestli mas i nejaky styl ktery by se ti libil? Odpověď Kamila | 24.9.2018 15:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Plesové šaty diskuze České BudějoviceJako nic okazalyho, mam radeji spis elegantnejsi styl. A cenove nic taky prehnanyho nejak do tisicovky nejlepe.. Odpověď Marta | 25.9.2018 14:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Plesové šaty diskuze České BudějoviceTak se podivej na www.sqvele.com tam jsem nasla par super kousku a za fakt dobrou cenu myslim ze i stylove se ti to bude libit. Odpověď Kamila | 9.10.2018 13:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Plesové šaty diskuze České BudějoviceJeee to se mi opravdu moc libi tahle stranka!! Maji krasne kousky, treba ta sukne co tam ted maji je luxusni a opravdu jsem i neco takoveho shanela do prace, moc moc dekuju :) Odpověď Marta | 17.10.2018 14:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Plesové šaty diskuze České BudějoviceJojo a ted i maji stylove kousky jako vesticky na zimu ruzne barvy a tak :))) Odpověď Kamila | 22.10.2018 13:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Plesové šaty diskuze České BudějoviceJa se tam urcite ted budu koukat prubezne at vim jake tam maji kousky :) moc s emi ty jejich veci libi opravdu Odpověď Galetta | 25.9.2025 08:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Plesové šaty diskuze České BudějoviceAsi chápu, jaké šaty hledáte. Co třeba vyzkoušet šaty pro plnoštíhlé od https://www.lasilueta.cz/spolecenske-saty/ ? Protože mi přijde, že holky, které mají postavu v pohodě (ne že vy byste neměla, ale víte, jak to myslím, ne?), tak tyhle problémy většinou neřeší, protože na to nemusí zase tak moc myslet. Ale je to jenom taková moje teorie, možná i proto, že já sama mám nějaké to kilčo navíc. Odpověď Marika | 11.12.2018 12:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plesové šaty diskuze České BudějoviceNevím na jakou společenskou akci šaty chcete, ale krásné šaty mají tady www.sqvele.com. Objednávala jsem si odsiud šaty na ples a když mi přišly, tak jsem padla na zadek. V reálu vypadají mnohem, mnohem líp jak na fotce, takže jsem byla příjemně překvapená a určitě můžu doporučit dále. Odpověď Linda | 29.12.2018 19:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Plesové šaty diskuze České BudějoviceOdsud jsem si objednávala šaty když jsem šla kamarádce na svatbu a byla jsem opravdu velmi mile překvapená z toho, jak dobře vypadají oblečené a že se mi podařilo odhadnout velikost tak aby mi tak parádně padla Odpověď Terka | 31.7.2019 00:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Plesové šaty diskuze České BudějoviceNa tenhle obchod už jsem taky párkrát narazila a podle toho, co jsem viděla tam mají vážně pěkné věci. Nikdy jsem tam ale nakupovat nezkoušela. Jak to tak ale čtu, tak bych to někdy měla zkusit. Co se ale plesových šatů týče, tak pokud má člověk štěstí, občas se dají pěkné sehnat třeba i v second handech. Mně se právě takto povedlo sehnat jedny suprové šaty za velmi dobrou cenu z https://www.onlinesekac.cz/ Odpověď Ivana | 15.12.2019 23:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plesové šaty diskuze České BudějoviceHolky jestli pro vás můžu mít jeden tip, tak pokud by náhodou některá z vás sháněla nějaké pěkné těhotenské šaty, tak zkuste mrknout sem: https://www.happymum.cz/tehotenske-saty/ Mají tam dost velký výběr. Sama jsem před pár měsíci nějaké šaty sháněla a nakonec jsem je objednala právě odtud. Musím říct, že naprostá spokojenost. Odpověď Jana | 3.2.2022 20:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plesové šaty diskuze České BudějoviceCo nějaký eshop s šatama ? Upřímně se mi nechce moc chodit po obchodech a zkoušet šaty, přes ten net je to přece jenom pohodlnější. Odpověď Dita | 16.2.2022 21:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Plesové šaty diskuze České BudějoviceZkus se kouknout na Zoot :) já mám od nich šaty na ples a kousky mají fakt moc hezké. Odpověď Jana | 6.3.2022 11:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Plesové šaty diskuze České BudějoviceJo tak tady bych si vybrala :) akorát termín plesu se blíží tak nevím jestli to mám zkusit, jak dlouho jim trvá dodání ? Odpověď Dita | 19.3.2022 19:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Plesové šaty diskuze České BudějoviceHele do tří dnů jsem měla balíček doma, takže fungují rychle :). Pokud už máš objednáno, tak to zjistíš sama :) Odpověď Galetta | 28.5.2025 07:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plesové šaty diskuze České BudějoviceAhoj, já jsem taky moc nevěděla a vyřešila jsem to tak, že jsem si ty šaty prostě nechala ušít na míru. Zkrátka a dobře mi nic pořádně nesedělo, takže jsem to vyřešila takhle. No a manžel si na https://www.dophams.com/zvysujiciboty/ koupil konečně zvyšující boty, takže se těším, až vyrazíme na první ples. :) Odpověď Galetta | 22.7.2025 08:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plesové šaty diskuze České BudějoviceMně by se hodily spíš nějaké fajn šaty na léto. Přijde mi, že vůbec nedokážu nic sehnat, co by mi sedělo. A to mám přitom doma fakt super dámský široký pásek od https://www.lasilueta.cz/pasky/ , který bych je dokázala doplnit. Ale bohužel jsem ještě nenašla nic, co by bylo mojí postavě. A to jsme už skoro v půlce prázdnin. Ach jo. Odpověď |