Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 30. dubna 2026, svátek má Blahoslav, zítra .....
Vyhledávání

Diskuse - Padání vlasů během kojení

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  VdmXz   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Padání vlasů během kojení - diskuze na toto téma
Ahoj holky, nevíte jestli můžu zkusit něco užívat, když kojím nebo ne?

Lenka | 9.3.2023 10:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Padání vlasů během kojení
Řešila jsem půl roku zpátky to stejné a dostala jsem typ tady na ten olejíček, který jsem pooužívala 4 měsíce a vlasy mi tak po dvou přestaly padat úplně https://www.khadi.cz/khadi-vlasovy-olej-neem-harmonie-50-ml

Odpověď
Greta | 16.4.2023 17:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj ženy, jsem po porodu 4 měsíce a kojím a hrozně mi padají vlasy. Vím, že to tak má hodně žen, ale já už jsem naprosto zoufalá, protože mám pocit, že i na hlavě nic nezůstane. Vitamíny, žádné nemůžu vzhledem k tomu, že kojím, tak nevím jestli vůbec něco existuje, co by mi pomohlo zabránit padání vlasů.

Odpověď
Romana | 20.4.2023 21:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Padání vlasů během kojení
Sama používám luxusní vlasovou péči od Tomas Arsov a jsem s ní moc spokojená, Měla jsem také problém s padáním vlasů a pomohla mi jeho komplexní péče, má ji pro těhotné a kojící, tak se zkus podívat https://shop.tomasarsov.cz/hair-booster-komplexni-pece-pro-tehotne-a-kojici/ . Je sice dražší, ale opravdu kvalitní.

Odpověď
Romana | 20.4.2023 21:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sama používám luxusní vlasovou péči od Tomas Arsov a jsem s ní moc spokojená, Měla jsem také problém s padáním vlasů a pomohla mi jeho komplexní péče, má ji pro těhotné a kojící, tak se zkus podívat https://shop.tomasarsov.cz/hair-booster-komplexni-pece-pro-tehotne-a-kojici/ . Je sice dražší, ale opravdu kvalitní.

Odpověď
Greta | 25.4.2023 14:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Padání vlasů během kojení
Hele já zkusím cokoliv a jsem opravdu ochotná zainvestovat, protože potřebuji něco co mi opravdu pomůže :-)

Odpověď
Romana | 4.5.2023 22:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Padání vlasů během kojení
Já myslím, že toto Ti pomůže, protože zatím všem co jsem jeho produkty doporučila, tak byly spokojené :-).

Odpověď
Denisa | 25.4.2023 23:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já mám od porodu problém s padáním vlasů, už jsem zkusila různé přípravky a nic, vlasy mi opravdu hodně prořídly a už bych to ráda nějak vyřešila, ale všechno co jsem zatím koupila byly vyhozený peníze…

Odpověď
Pipi | 23.5.2023 21:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přesně, mně už se ani nechce nic kupovat mám pocit že jsou to akorát vyhozené peníze, přesně jak říkáš.

Odpověď
Veronaska | 26.6.2023 21:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky jsem s tímhle měla problém a tak jsem hledala způsoby jak se to dá řešit a našla jsem, že existuje vyšetření vlasové pokožky, díky kterému zjistí proč je tam ten problém a můžou to potom efektivně řešit. Mně to zachránilo vlasy, dělají to tady https://www.clinicalhair.cz/

Odpověď
Denisa | 30.6.2023 20:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Aha to slyším poprvé, jak to vyšetření probíhá a na jak dlouho je potom ta léčba?

Odpověď
Veronaska | 1.7.2023 19:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Padání vlasů během kojení
To ti jenom jezdí takovou kamerkou po hlavě není se čeho bát :) u mě to bylo tak na 3 měsíce, ale to je hodně individuální to ti všechno poví tam :)

Odpověď
lenulda | 20.12.2023 17:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem na téhle klinice taky byla a moc mi pomohli. Snažila jsem se to předtím řešit sama a nic nezabíralo a tím, že mě konečně vyšetřili a řešili to na základě toho se mi to konečně dalo rychle dokupy :)

Odpověď
Pája | 20.8.2024 20:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem byla na Clinical hair & health v Praze a nedám na ně dopustit. Poradila jsem to i mamce když se trápila s vlasy a moc jí pomohli.

Odpověď
Lea | 17.11.2024 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mně neskutečně pomohly tyhle gumídci https://www.bodybe.cz/p/hair-gummies-double/ obsahují hodně biotinu a spoustu důležitých vitamínů pro zdraví nejen vlasů, nehtů a pokožky. Opravdu účinkují, mám teď o hodně víc vlasů, navíc se mi hodně zpevnily a krásně se mi lesknou, všímá si i okolí :-)

Odpověď
Kristýna | 10.12.2024 09:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, během kojení jsem užívala Pregnancy Complex od Viridian, je to přírodní multivitamín speciálně pro kojící maminky. Kamarádka si zas chválila Bio Vitamín B12 od Royal Green. Oba jsou šetrné a vhodné i během kojení.

Odpověď
Alena | 10.1.2025 15:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Můžete zkusit doplňky stravy s vitamíny a minerály, jako je kyselina listová, vitamín D, nebo omega-3 mastné kyseliny, které jsou prospěšné pro vaše zdraví i pro vývoj dítěte. Pro podporu imunitního systému můžete zvážit echinaceu nebo kolostrum. Vždy je však dobré konzultovat s lékařem, zda jsou konkrétní produkty vhodné při kojení.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné