| Svědění hlavy - diskuze na toto téma |
Zdravíčko, potřebovala bych poradit. Dost mě posledního půl roku svědí pokožka hlavy, ale lupy se mi nedělají. Šampónů jsem vyzkoušela celkem dost, ale po žádném to nepřestalo. Nevíte čím by to mohlo být?
Simona | 1.3.2023 11:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Svědění hlavyMěla jsem ten stejný problém a na to mi pomohl šampon AbiCare.
Odpověď Lucie | 2.3.2023 19:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Svědění hlavyAha a seženu ho v lékárně?
Odpověď Sisi | 21.4.2023 11:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Svědění hlavyAno dá se koupit i v lékárně sama ho používám na lupy a kupuji si ho tady https://www.lekarna.cz/repolar-abicare-shampoo-200ml/ , a hodně mi od lupů pomohl a hlavně mě přestala svědit pokožka hlavy :-). Odpověď Saša | 28.7.2023 22:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Svědění hlavyA jak dlouho se ten šampon musí používat? Nebo to používáš pořád? Nic s takovýmhle složením jsem ještě nezkoušela, vypadá to dobře, mám ráda přípravky, které mají jakou účinnou látku něco přírodního...
Odpověď |