| Dárek - diskuze na toto téma |
Ahojky, hledám super dárek pro moji nejlepší kamarádku.. Nemáte nějaký nápad?:-) Petra | 21.2.2023 23:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | DárekZáleží také třeba co ten člověk má ráda a nebo zrovna potřebuje.. Já jsem sestře třeba kupovala chytré hodinky.. Moc si je přála a byla moc ráda:-) Odpověď Jitka | 22.2.2023 21:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | DárekTo je ale fakt dobrej nápad :-) Kde si je kupovala, třeba bych se tam koukla pro inspiraci :-) Odpověď Petra | 23.2.2023 16:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: DárekKupovala jsem je odsud https://www.carneo.cz/smart-hodinky mají tam parádní výběr, však se koukni sama, jestli tě tam nějaké nezaujmou :-) Odpověď Jitka | 24.2.2023 18:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: DárekTo je výborný nápad :-) ty chytré hodinky, ty si myslí že by se jí mohli hodit :-) Kouknu na to carneo.cz a uvidím jestli mě tam nějaké zaujmou :-) Odpověď Petra | 25.2.2023 19:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: DárekVěřím že si tam vybereš, je tam velký výběr za slušné ceny :-) Odpověď Linda | 26.2.2023 16:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | DárekNo já jsem naposledy nejlepší kamarádce kupovala náušnice :) záleží, co má kamarádka ráda no :) Odpověď |