| Přikrmení miminka - diskuze na toto téma |
Zdravím všechny, jdu si pro radu - syn bude mít za týden 2 měsíce a teď často pláče - myslím, že mám nedostatek mléka nebo má teď prostě větší spotřebu mlíčka, než co míval. Myslíte, že bych ho měla přikrmit? A pokud ano - čím? Eva | 22.2.2023 18:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přikrmení miminkaUrčitě syna přikrmte, tím nic nezkazíte - naopak, bude spokojený a bude dobře spát. Já bych doporučila českou klasiku - Sunar. Odpověď Romana | 24.2.2023 22:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přikrmení miminkaMám stejný názor na přikrmení i na Sunar :) Jak píše Eva - Sunar je na trhu roky a kojenecká mlíčka mají nejlepší. Já dcerce kupuju Sunar Premium. Odpověď Monika | 26.2.2023 22:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přikrmení miminkaHolky, taky jsem oběma dětem kupovala Sunar, o jiné značce jsem ani nepřemýšlela. Odpověď Janka | 27.2.2023 23:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Přikrmení miminkaMoc všem děkuji za komentáře, určitě Sunar koupím a zkusím ho synovi dát, snad bude spokojenější a bude mi ho baštit. Napíšete ještě, který Sunar koupit? Odpověď Romana | 28.2.2023 20:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Přikrmení miminkaDoporučím toto počáteční mléko https://www.mall.cz/detska-mleka-standardni-0/sunar-premium-1-pocatecni-kojenecke-mleko-700g Sunar Premium má nejlepší recepturu od Sunaru, takže je to ta nejlepší volba. Odpověď |