Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Rychlé hubnutí - cvičení doma

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  jeORb   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Rychlé hubnutí - cvičení doma - diskuze na toto téma
Dobrý den nebo možná ahoj, chtěla bych radu jak doma správně cvičit, aby se mi podařilo zhubnout do nejrychleji? Ale teda hlavně zdravě. Nejde mi tak úplně o tu rychlost, ale aby to bylo hlavně zdravě.

Klára | 25.2.2023 14:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlé hubnutí - cvičení doma
Také jsem potřebovala něco se svojí váhou udělat, a proto jsem si si domů pořídila kvalitní rotoped, který jsem si postavila do obývacího pokoje. Díky tomu můžu cvičit kdykoliv se mi chce, a to i hlavně večer, kdy je venku tma, tak si v pohodě můžu doma cvičit třeba hodinu v kuse.

Odpověď
Michala | 26.2.2023 21:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Rychlé hubnutí - cvičení doma
Pokud chcete koupit fakt kvalitní rotoped, tak já ze své zkušenosti doporučím se mrknout na rotoped https://www.fitham.cz/trinfit-vivo-b500i Máme ho doma už skoro rok a jezdí každý den bez problémů. Je z dobrého materiálu, to člověk pozná jen na něj sáhne.

Odpověď
Kamila | 27.2.2023 23:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mně cvičení doma samotnou nikdy moc nebavilo takže jsem u toho dlouho nevydržela. Začala jsem chodit v Brně s kamarádkou do Zone4you a je to báječný :) po cvičení vždycky zajdeme do jejich wellness, někdy i do solárka úplný bájo :)

Odpověď
milinka | 28.2.2023 22:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Rychlé hubnutí - cvičení doma
V Brně něco takovýho je? To jsem ani nevěděla, super!

Odpověď
Kamila | 10.3.2023 17:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Rychlé hubnutí - cvičení doma
Jojo kámoška to našla a jsme z toho nadšený, vždycky se tam vyloženě těšíme :) a vyplatí se hned i to roční členství, protože tak máš přístup všude a teď navíc i měsíc zdarma k tomu což mi přijde super.

Odpověď
milinka | 14.3.2023 13:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Rychlé hubnutí - cvičení doma
Tak už jsem se tam zaregistrovala a dostala jsem dokonce k ročnímu členství ještě měsíc zdarma, paráda :-)

Odpověď
Blanka | 15.2.2025 10:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nikdy jsem nebyla fanoušek diet, ale věděla jsem, že bez pohybu to nepůjde. Jenže jsem se nikdy nedokázala donutit pravidelně cvičit. Když jsem si pořídila chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-stribrna-s-kovovym-reminkem/ ve stříbrné barvě, všechno se změnilo. Najednou mám kontrolu nad svým pohybem a vidím každý krok, každou spálenou kalorii a dokonce i kvalitu svého spánku. GPS funkce je skvělá, protože mi ukazuje, kde jsem běžela a jak moc jsem se zlepšila. Díky hodinkám jsem se naučila plánovat si tréninky a hlavně se hýbat každý den. A nejlepší na tom je, že vypadají naprosto stylově – ten stříbrný kovový řemínek je elegantní a hodí se ke všemu.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné