| Rychlé hubnutí - cvičení doma - diskuze na toto téma |
Dobrý den nebo možná ahoj, chtěla bych radu jak doma správně cvičit, aby se mi podařilo zhubnout do nejrychleji? Ale teda hlavně zdravě. Nejde mi tak úplně o tu rychlost, ale aby to bylo hlavně zdravě. Klára | 25.2.2023 14:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rychlé hubnutí - cvičení domaTaké jsem potřebovala něco se svojí váhou udělat, a proto jsem si si domů pořídila kvalitní rotoped, který jsem si postavila do obývacího pokoje. Díky tomu můžu cvičit kdykoliv se mi chce, a to i hlavně večer, kdy je venku tma, tak si v pohodě můžu doma cvičit třeba hodinu v kuse. Odpověď Michala | 26.2.2023 21:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Rychlé hubnutí - cvičení domaPokud chcete koupit fakt kvalitní rotoped, tak já ze své zkušenosti doporučím se mrknout na rotoped https://www.fitham.cz/trinfit-vivo-b500i Máme ho doma už skoro rok a jezdí každý den bez problémů. Je z dobrého materiálu, to člověk pozná jen na něj sáhne. Odpověď Kamila | 27.2.2023 23:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rychlé hubnutí - cvičení domaMně cvičení doma samotnou nikdy moc nebavilo takže jsem u toho dlouho nevydržela. Začala jsem chodit v Brně s kamarádkou do Zone4you a je to báječný :) po cvičení vždycky zajdeme do jejich wellness, někdy i do solárka úplný bájo :)
Odpověď milinka | 28.2.2023 22:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Rychlé hubnutí - cvičení domaV Brně něco takovýho je? To jsem ani nevěděla, super!
Odpověď Kamila | 10.3.2023 17:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Rychlé hubnutí - cvičení domaJojo kámoška to našla a jsme z toho nadšený, vždycky se tam vyloženě těšíme :) a vyplatí se hned i to roční členství, protože tak máš přístup všude a teď navíc i měsíc zdarma k tomu což mi přijde super.
Odpověď milinka | 14.3.2023 13:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Rychlé hubnutí - cvičení domaTak už jsem se tam zaregistrovala a dostala jsem dokonce k ročnímu členství ještě měsíc zdarma, paráda :-)
Odpověď Blanka | 15.2.2025 10:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rychlé hubnutí - cvičení domaNikdy jsem nebyla fanoušek diet, ale věděla jsem, že bez pohybu to nepůjde. Jenže jsem se nikdy nedokázala donutit pravidelně cvičit. Když jsem si pořídila chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-stribrna-s-kovovym-reminkem/ ve stříbrné barvě, všechno se změnilo. Najednou mám kontrolu nad svým pohybem a vidím každý krok, každou spálenou kalorii a dokonce i kvalitu svého spánku. GPS funkce je skvělá, protože mi ukazuje, kde jsem běžela a jak moc jsem se zlepšila. Díky hodinkám jsem se naučila plánovat si tréninky a hlavně se hýbat každý den. A nejlepší na tom je, že vypadají naprosto stylově – ten stříbrný kovový řemínek je elegantní a hodí se ke všemu. Odpověď |