| Pojištění domu - kde vyřídit výhodně pojištění? - diskuze na toto téma |
Můžete mi prosím poradit, kde vyřídit výhodně pojištění? U které pojišťovny? Na dům? Jsem docela nervózní, protože už je to dva roky co se dům koupil a stále ho ještě nemáme pojištěný. Jitka | 26.2.2023 16:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pojištění domu - kde vyřídit výhodně pojištění? Už několikrát se mi povedlo vyřídit výhodně pojištění díky srovnávači pojištění. Určitě doporučím se na některý z nich podívat a pojištění si tam porovnat. Velkou výhodou je také to, že si můžete pojištění pak vyřídit online. Odpověď Petra | 26.2.2023 22:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pojištění domu - kde vyřídit výhodně pojištění? Tohle by mě docela zajímalo. Na jakém srovnávači to myslíte? Kam se mám mrknout? Odpověď Jitka | 27.2.2023 23:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Pojištění domu - kde vyřídit výhodně pojištění? Pojištění domu si můžete srovnat a pak i případně vyřídit na stránkách srovnávače pojištění https://www.klik.cz/pojisteni-domacnosti/ Doporučuji se na to podívat a případně si i pojištění zkusit porovnat. Uvidíte pak sama, že tam můžete pojištění sjednat výhodně. Odpověď |