| Vitamín D pro dospělé - diskuze na toto téma |
Našla jsem tu hodně diskuzí týkajících se dětí a vitamínu D, ale zajímalo by mě jestli třeba ten vigantol můžou i dospělí ? Iva | 22.3.2018 17:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vitamín D pro dospělé Jako teoreticky je možné brát vigantol, ale je opravdu spíš určený pro děti a pro dospělé je určený vigantolvit. Když se na něj v lékárně zeptáš, tak ti ho určitě dají, vypadá takhle www.vigantolvit.cz Odpověď Markéta | 5.4.2018 21:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vitamín D pro dospělé A mohla bych se zeptat jak dlouho se takový doplněk bere a jaké je jeho složení ? Konkrétně u toho vigantolvitu ? Odpověď Iva | 6.4.2018 11:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Vitamín D pro dospělé Beru ho teď druhý měsíc a co se týče složení, tak to ti přesně neřeknu, ale určitě to najdeš na jejich stránkách www.vigantolvit.cz Odpověď Soňa | 1.5.2018 14:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Vitamín D pro dospělé Taky ho beru, protože mám poměrně dost velkou nadváhu, takže mi doktor řekl, že pokud to nechci dopracovat k osteoporóze a dalším hrůzám, tak ho mám začít brát než s tou váhou něco udělám. Odpověď Bára | 25.7.2018 23:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vitamín D pro dospělé Ahojky, děkuji za doporučení na ten doplněk.Seženu ho v jakékoliv lékárně?? Odpověď Týna | 27.7.2018 17:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vitamín D pro dospělé Já jsem ho objednávala přes pilulka lékárnu:) Odpověď Michlíková | 28.9.2018 20:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vitamín D pro dospělé Jak jste poznaly že potřebujete doplnit zrovna vitamín D ? Odpověď Bára | 1.10.2018 06:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vitamín D pro dospělé Já jsem po menopauze,tak mi bylo doporučeno si vitamín D doplnit Odpověď Erika | 3.10.2018 10:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vitamín D pro dospělé A bereš přímo tenhle nebo jiný www.vigantolvit.cz ? Odpověď Simona | 13.10.2018 18:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vitamín D pro dospělé Nejsou ty doplňky všechny stejné ? Podle mě si stačí koupit déčko za pár kaček a udělá to stejnou službu ne ? Odpověď Bára | 2.1.2019 19:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vitamín D pro dospělé To tak Simčo bohužel není, jde hlavně o složení které se u těch vitamínů liší. Já teda osobně si koupím radši něco, co se prodává několik let a má to už na trhu své místo. Vigantolvit dělá firma Merck, která dělá i vigantol pro miminka, takže za mě je volba jasná Odpověď Lenka | 22.1.2019 11:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Vitamín D pro dospělé Já používám vigantol zároveň se svými dětmi, je to ověřený lék a je na trhu už hodně dlouho. U doplňků stravy se žádné ověřování nedělá. Odpověď Hanka | 16.9.2019 16:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Vitamín D pro dospělé Jenže ten už je v lékárnách téměř nesehnatelný, takže jsem si koupila vigantolvit a beru ten. Je to od stejného výrobce, takže si myslím, že je to v pohodě. Odpověď Anna | 24.9.2019 09:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Vitamín D pro dospělé Souhlasim s lenkou :) take s nim mam velmi dobre zkusenosti Odpověď Kateřina | 23.9.2019 13:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vitamín D pro dospělé Ve forme doplnku stravy je nejlepsi vigantolvit urcite mam s nim jiz nekolik let zkusenosti. Odpověď Markéta | 5.10.2019 22:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vitamín D pro dospělé Zdravím, myslíte, že můžu vigantolvit brát, i když nevím, jestli ho mám v těle dostatek? Je teď málo slunečního světla a tělo ho asi nezíská jen tak. Co myslíte? Odpověď Andrea S. | 25.11.2019 23:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vitamín D pro dospělé Dávali jste někdo vitamín D i miminkům? Nám ho dnes předepsal pediatr. Odpověď Bára | 19.1.2020 20:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vitamín D pro dospělé Zdravím potřebovala bych poradit jaký vitamín D zvolit pro dopělého? Díky Odpověď Jarka | 23.1.2020 18:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vitamín D pro dospělé Vyzkoušejte tento https://www.naturevia.cz/e-shop/imunita-a-energie/vitamin-d3-efekt-1000i-u/ Odpověď Bára | 26.1.2020 14:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Vitamín D pro dospělé Jarko děkuji, zkusí se zeptat ještě na něj i v lékárně. Odpověď Lenka | 24.4.2020 08:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vitamín D pro dospělé Ahoj holky, prosim mate doporuceni i na vitamin d pro deti diky? Odpověď Andrea | 27.4.2020 11:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vitamín D pro dospělé Mrkni na tohle Leni: https://eshop.treemed.cz/vitamin-d-nordaid/vitamin-d3-spray-400-iu-pro-deti/ My ho mame doma a velka spokojenost. Odpověď Adéla | 29.6.2020 21:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vitamín D pro dospělé nemusíte ani do lékárny, mají ho i v jiných obchodech, třeba https://www.nutraday.cz/vitamin-d3/ tady mají několik variant tak si vybereš Odpověď Denča | 23.7.2020 21:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vitamín D pro dospělé jasně že můžou, proč by nemohli? Je to přeci vitamín a ba naopak, pokud nejste moc na sluníčku nebo jej nečerpáte z potravin, tak vám bude pravděpodobně i chybět, takže doporučuji https://www.nutraday.cz/now-vitamin-d3-1000-iu-360-softgel-kapsli/ Odpověď Damián | 23.8.2020 20:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vitamín D pro dospělé Ahoj berete někdo vitamín D? Odpověď Lucka | 25.8.2020 21:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vitamín D pro dospělé Já ho beru.Velice dobrá věc. Odpověď Damián | 28.8.2020 18:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Vitamín D pro dospělé A kde ho kupuješ? Odpověď Lucka | 31.8.2020 20:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Vitamín D pro dospělé Tady máš odkaz https://www.naturevia.cz/e-shop/imunita-a-energie/vitamin-d3-efekt-2000i-u-3/ Odpověď Petra | 1.9.2020 21:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Vitamín D pro dospělé Já si ho také kupuji a jsem velice spokojená.Zdravý máme jenom jedno Odpověď Renata | 22.9.2020 13:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vitamín D pro dospělé Státní zdravotní ústav teď doporučuje užívat nejen vitamín D ale taky omega-3 mastné kyseliny. Já beru tyhle kapsle https://www.naturevia.cz/e-shop/nervova-soustava/omega-3-one-a-day/ jsou hodně kvalitní, obsahují vysoce čištěný olej z volně žijících ančoviček z ekologicky čistých oblastí Peru. Odpověď Týna | 23.9.2020 19:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vitamín D pro dospělé Ano, to jsem četla, je to hodně duležité pro dobrou obranyschopnost organismu. Odpověď Aneta | 19.1.2021 09:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vitamín D pro dospělé Taky beru omegu od naturevia. Hlavně kvůli tomu, že mají opravdu kvalitní a nešizené složení a hlavně má tady ten doplněk vliv na imunitu a obranyschopnost před onemocněním covid Odpověď Majka | 1.2.2021 16:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Vitamín D pro dospělé Jak dlouho je potřeba tady ty doplňky brát, aby to mělo ten správný účinek ? Odpověď Kateřina | 27.1.2021 20:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vitamín D pro dospělé tak pro dospěláky můžu doporučit https://www.nutraday.cz/tekuty-vitamin-d3-100-iu-v-jedne-kapce-59-ml/ Odpověď Jana | 16.2.2021 17:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vitamín D pro dospělé Nejlepší je brát rovnou omegu 3 akorát bacha na výrobce, protože ne každý má to složení kvalitní. Odpověď Alice | 2.3.2021 17:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vitamín D pro dospělé Někde už jsem o tom četla, že nekupovat konkrétně tu omegu od nikoho jiného jenom od Naturevia, protože ti mají to složení velmi kvalitní. Odpověď Síma | 3.3.2021 19:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Vitamín D pro dospělé S tím naprosto souhlasím. Užívám jak tu jejich omegu 3, tak i ostropestřec a dostala jsem tady na toho výrobce přímo doporučení. Odpověď Lucie Kučerová | 25.2.2021 09:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vitamín D pro dospělé Já už dlouhodobě mám vitamín D3 od výrobce Biomin, měla jsem to na doporučení mého praktika kvůli složení, protože nemohu laktozu a tento výrobce má vegan složení a je to bezlaktozové, bez stabilizátorů, sladidel a dalších nevhodných věcí.Mám ten Extra, ten beru jenom jednu tobolku týdně a jsem s tím spokojená. Odpověď Karin | 27.3.2021 20:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vitamín D pro dospělé podívej se tady na ty kapky https://www.nutraday.cz/tekuty-vitamin-d3-100-iu-v-jedne-kapce-59-ml/ jestli se ti budou líbit, já jsem s nima spokojená Odpověď Lami | 11.10.2021 23:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vitamín D pro dospělé Já kupuju Déčko od Naturevia, potřebuju zvýšenou dávku a oni mají takový v jedné tabletě, navíc s kvalitním složením.
Odpověď Lenča | 24.10.2021 23:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vitamín D pro dospělé Jojo od nich si taky kupuju
Odpověď Nina | 27.10.2021 14:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vitamín D pro dospělé Já kupuju doplňky stravy hlavně od Naturevia, poměr kvalita a cena je neporovnatelný s ostatními výrobci.
Odpověď JaneX | 20.3.2025 08:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vitamín D pro dospělé Těch suplementů je spousta. Jako klasika je vigantol, ale ten je na předpis. :) Teda pokud se nepletu. My jsme ho aspoň na předpis měli, mám takový pocit. Co se týče vitaminu D třeba v zimě, tak beru klasický mulťák a na únavu mám pak kratom od Krupa Kratom https://www.adamkrupa.cz/ :) No, myslím si, že se to prostě musí nějak zvládnout. Ale určitě zkoušejte všechno, co na trhu je. :) Odpověď Nikola | 19.5.2025 01:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vitamín D pro dospělé Já dlouho hledala něco, co mě konečně donutí k pravidelnému pohybu. Ne kvůli hubnutí, ale kvůli zdraví. Často jsem marodila a moje imunita byla slabá. Věděla jsem, že pohyb je základ, ale pořád jsem neměla motivaci. Když jsem si pořídila chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/, všechno se otočilo. Hodinky mi denně připomínají, že je potřeba se hýbat, motivují mě ke splnění krokového cíle a navíc mě baví sledovat, jak se zlepšuji. Díky tomu mám pravidelný režim, víc času venku, a hlavně – už mě netrápí neustálé nachlazení. Imunita se mi výrazně zlepšila, spánek taky, a cítím se mnohem silnější. A navíc mám ze sebe dobrý pocit. Hodinky vypadají krásně, mají elegantní design a skvěle sedí na ruce. Nečekala jsem, že mě něco tak jednoduchého nakopne tím správným směrem.
Odpověď |