Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Volný čas s dětmi

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  HWDYu   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Volný čas s dětmi - diskuze na toto téma
Ahoj maminy, chtěla bych se zeptat, jak doma trávíte volný čas s dětmi? Já už nevím, docela mi dochází inspirace. Tak budu ráda za info a za doporučení.

Patricie | 26.2.2023 19:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Volný čas s dětmi
Ahoj, já vím, je to docela těžký, no… Ale my volný čas trávíme společenskými hrami… Co tohle, to by u vás neobstálo? Jako myslím tím společenské hry… máte doma nějaké?

Odpověď
Fanny | 11.4.2023 12:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Volný čas s dětmi
My jsme si teď nedávno pořídili společenskou hru Jízdenky, prosím! Londýn. Je to taková strageshická hra, protože se tam stavějí a propojují trasy autobusu v Londýne :) Hraje se s barevnými modely autobusů. Zábavná hra. Děti moc baví.

Odpověď
Natalie | 20.1.2024 12:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
my si na vánoce nakoupili hodně her z aaaskolak a hodily se :)) protáhli jsme si svátky o dva tydny marodění, tak jsme měli zábavu. malá miluje třeba ty puzzle na přiřazování protikladů, když k tomu sedne, stihnu i v klidu uvařit...a s tou starší procvičujeme angličtinu u hry lingolandia , syn už je velkej tam jsme uspěli se hrou stranger things od babičky, tu ale nevim odkud brala

Odpověď
Mirka | 27.2.2023 21:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Volný čas s dětmi
Kam vzít děti v Praze když je venku škaredě? Čím víc míst budete sdílet tím líp :-)

Odpověď
Simona | 28.2.2023 20:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Je tak to se připojím k otázce, taky budu ráda za místa kam rádi chodíte když není hezky :)

Odpověď
Zita | 28.2.2023 23:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Volný čas s dětmi
Ty a víš, že možná ano… Je nějaká hra, co máte vy doma rádi? Kterou bys doporučila?

Odpověď
Hanka | 11.4.2023 12:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Volný čas s dětmi
My třeba doma hodně hrajeme deskovky. To je za mě nejlépe strávený společný čas. Oblíbili jsme si tuto hru https://www.alza.cz/hracky/jizdenky-prosim-evropa-d5671455.htm?o=1. Stav se tam železnice. Pravdila jsou jednoduchá a děti tato hrabaví moc :)

Odpověď
ivka | 23.1.2024 16:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
jo od tama máme empati kartičky, děti to hezky rozpovídá

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné