Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Hobby kuchař

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  TnPc   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Hobby kuchař - diskuze na toto téma
Ahoj, mám dotaz na kuchyňské nože od https://profikuchar.cz/. Nabídka se mi líbí. Mají tam více edicí, tak já bych byla ráda za info, jak jsou na tom ty nože kvalitou a taky, jaké jsou vhodné pro hobby perfektního kuchaře?

Renča | 8.4.2023 10:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hobby kuchař
Ahoj, dostala jsem k Vánocům tuhle sadu https://profikuchar.sk/c/bloky-s-nozmi/ivo-solo-blok-s-nozmi-7dielny-26012 . Musím říct, že jsem s nimi maximálně spokojená. Vařím každý den a občas i několik hodin v kuse, opravdu mě to baví. Pokud chceš ještě něco lepšího, koukni u nich na IVO Premier.

Odpověď
Kamila | 24.4.2023 11:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Hobby kuchař
Několik hodin denně vaříš? Mě by z toho ruka upadla, mě stačí vařit pro další tři členy domácnosti a mám u krájení masa dost. To jsou ty nože tak kouzelné?

Odpověď
Renča | 21.5.2023 12:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Hobby kuchař
Ahoj, ano, jsou kouzelné :D. Ne vážně, když si vybereš kvalitní nože, které jsou dobře vyvážené a mají dobře uzpůsobenou rukojeť, tak tě ruka bolet nebude. Jestli tě bolí ruka, asi doma nemáš zrovna kvalitní nože. Zkus se podívat na nabídku Profikuchar.cz a třeba se ti nějaký nůž zalíbí. Koukni třeba do sekce IVO SOLO.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné