Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Nože pro dětu

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  YRfAv   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Nože pro dětu - diskuze na toto téma
Ahojky, mohu požádat o radu? Potřebuju koupit dárek pro dědu. Myslím, že by hodně ocenil kvalitní sadu nožů, která bude jen pro něj a hlavně jenom jeho :D Přeci jen to je chlap a takový dárek by zcela jistě ocenil :)

Darina | 7.4.2023 16:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nože pro dětu
Ahoj, no jasně, že by chlap ocenil pořádně nože na které mu žena nesahá. Já chlapovi na ty jeho v kuchyni sáhnout nesmím, ale víš co, mě je to fuk, mě to vaření ani moc nebere, oni je kuchař, tak co. Kupovali jsme mu k narozeninám sadu odsud https://profikuchar.sk/c/premier . Jsou to profi nože, strašně si je chválí.

Odpověď
Barbora | 22.4.2023 12:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nože pro dětu
Ahoj Darino, a nemá doma tvůj muž i nějaký nůž na ryby - filetovací, ale třeba i nějaký na lososa? Mám problém sehnat nějaký dobrý nůž na ryby.

Odpověď
Darina | 18.5.2023 10:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Nože pro dětu
Ahoj, jasný, Profikuchar.cz mají velkou nabídku nožů, mimo jiné i filetovací nože. Určitě se podívej k nim do nabídky na webu. Třeba přímo na filetovací nůž na ryby IVO Solo, to je skvěla sada nožů.

Odpověď
Sára | 3.7.2023 23:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nože pro dětu
Já jsem si od nich koupila celý tento blok https://profikuchar.cz/c/bloky-s-nozi/ivo-solo-blok-s-nozi-7dilny-26012 a musím teda říct, že jsem spokojená. Jsou tam nože, které maximálně využiju. Za mě tuto značku rozhodně doporučuju :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné