Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 30. dubna 2026, svátek má Blahoslav, zítra .....
Vyhledávání

Diskuse - Kojenecké mléko

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  ujpRT   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kojenecké mléko - diskuze na toto téma
Co pro vás bylo rozhodující při výběru kojeneckého mléka?

Sabina | 22.3.2023 20:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kojenecké mléko
Ahoj pro mě bylo jednoznačně rozhodující složení mléka, podle toho jsem vybírala. A jsem ráda jaké jsem vybrala, protože prckovi chutná a dobře prospívá.

Odpověď
Dušková | 26.3.2023 13:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kojenecké mléko
Zrovna vybírám jaké UM zvolit, protože jsem v očekávání svého prvního potomka, akorát nebudu mít možnost kojit :-(. Můžu se zeptat jaké UM jsi vybrala a proč?

Odpověď
Sabina | 2.4.2023 19:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kojenecké mléko
Jak jsem psala vybírala jsem hlavně podle složení a nejvíce se mi líbilo právě u UM Colvia, které jsem vybrala. Je to přímo tohle https://www.colvia.cz/pocatecni-mlecna-kojenecka-vyziva-s-colostrem--pro-vek-0-6-mesicu--900g/ . Mají i menší balení, takže bych být tebou zkusila to menší balení a podle toho jak by prckovi chutnalo, tak bych vzala větší balení, protože Tě to přijde finančně lépe.

Odpověď
Dušková | 3.4.2023 20:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kojenecké mléko
No tak to složení vypadá opravdu dobře a co jsem se dívala, tak i cenově vyjde dobře. Zkusím objednat to menší balení a uvidím jak bude prckovi chutnat.

Odpověď
Rozálie D. | 12.5.2023 16:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kojenecké mléko
Souhlasím s Vámi Sabčo. A určitě je tohle mlíčko moc fajn. Kolostrum má složení a vlastnosti nejblíže mateřskému mléku, takže pro mimčo je to jasná volba, pokud samozřejmě netrpí nějakou alergii. Já jsem dávala d půl roku. :)

Odpověď
Hanka | 21.9.2025 21:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kojenecké mléko
Pro mě bylo u kojeneckého mléka nejdůležitější, jak sedí malému na bříško. Vyzkoušeli jsme jich několik, než jsme našli to pravé. Taky jsem hodně koukala na cenu, protože když se to sčítá, není to málo. Nakonec jsem často nakupovala přes různé akce, někdy i díky stránce https://slevovykupon.net/, kde se dá vychytat něco fajn. :)

Odpověď
Kristýna | 10.12.2024 09:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kojenecké mléko
Ahoj, kamarádka teď řeší výběr kojeneckého mléka a já jí s tím trochu pomáhám, tak bych se chtěla zeptat na vaše zkušenosti. Co pro vás bylo při výběru rozhodující? A co říkáte třeba na Nutrilon, Sunar nebo Bebivitu? Moc díky za jakékoliv tipy!

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné