| Kojenecké mléko - diskuze na toto téma |
Co pro vás bylo rozhodující při výběru kojeneckého mléka? Sabina | 22.3.2023 20:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kojenecké mlékoAhoj pro mě bylo jednoznačně rozhodující složení mléka, podle toho jsem vybírala. A jsem ráda jaké jsem vybrala, protože prckovi chutná a dobře prospívá. Odpověď Dušková | 26.3.2023 13:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kojenecké mlékoZrovna vybírám jaké UM zvolit, protože jsem v očekávání svého prvního potomka, akorát nebudu mít možnost kojit :-(. Můžu se zeptat jaké UM jsi vybrala a proč? Odpověď Sabina | 2.4.2023 19:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kojenecké mlékoJak jsem psala vybírala jsem hlavně podle složení a nejvíce se mi líbilo právě u UM Colvia, které jsem vybrala. Je to přímo tohle https://www.colvia.cz/pocatecni-mlecna-kojenecka-vyziva-s-colostrem--pro-vek-0-6-mesicu--900g/ . Mají i menší balení, takže bych být tebou zkusila to menší balení a podle toho jak by prckovi chutnalo, tak bych vzala větší balení, protože Tě to přijde finančně lépe. Odpověď Dušková | 3.4.2023 20:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kojenecké mlékoNo tak to složení vypadá opravdu dobře a co jsem se dívala, tak i cenově vyjde dobře. Zkusím objednat to menší balení a uvidím jak bude prckovi chutnat. Odpověď Rozálie D. | 12.5.2023 16:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kojenecké mlékoSouhlasím s Vámi Sabčo. A určitě je tohle mlíčko moc fajn. Kolostrum má složení a vlastnosti nejblíže mateřskému mléku, takže pro mimčo je to jasná volba, pokud samozřejmě netrpí nějakou alergii. Já jsem dávala d půl roku. :) Odpověď Hanka | 21.9.2025 21:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kojenecké mlékoPro mě bylo u kojeneckého mléka nejdůležitější, jak sedí malému na bříško. Vyzkoušeli jsme jich několik, než jsme našli to pravé. Taky jsem hodně koukala na cenu, protože když se to sčítá, není to málo. Nakonec jsem často nakupovala přes různé akce, někdy i díky stránce https://slevovykupon.net/, kde se dá vychytat něco fajn. :) Odpověď Kristýna | 10.12.2024 09:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kojenecké mlékoAhoj, kamarádka teď řeší výběr kojeneckého mléka a já jí s tím trochu pomáhám, tak bych se chtěla zeptat na vaše zkušenosti. Co pro vás bylo při výběru rozhodující? A co říkáte třeba na Nutrilon, Sunar nebo Bebivitu? Moc díky za jakékoliv tipy! Odpověď |