| Darování vajíček - diskuze na toto téma |
Ahjooj, pořád váhám jestli jít nebo nejít darovat vajíčka.. Kamarádka mi o tom řekla že o tom přemýšlí.. a já pořád nevím.. Máte s tím nějakou zkušenost, jestli doporučujete nebo ne? :-) Lucka | 19.3.2023 22:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíčekTaké jsem o tom před časem docela dost přemýšlela.. Ale bohužel nemám kolem sebe nikoho v okolí kdo by s tím měl zkušenost.. Odpověď Klára | 20.3.2023 23:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíčekJá jsem před pár lety byla jednou darovat, a zkušenost to byla dobrá.. každý mi to tehdy vymlouval.. ale já jsem byla ráda že jsem do toho šla :-) Odpověď Terka | 21.3.2023 23:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíčekA můžu se tě zeptat kde jsi byla darovat, a jestli by si to tam doporučila? :-) Odpověď Klára | 22.3.2023 21:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Darování vajíčekJasně :-) Byla jsem na klinice této https://www.ivf-zlin.cz/ a určitě ji mohu doporučit.. Byli tam na mě všichni moc milý.. až jsem z toho byla velmi mile překvapila :-) Odpověď Terka | 23.3.2023 23:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Darování vajíčekMockrát ti děkuju za tip na kliniku, určo kouknu na víc informací o té IVF Zlín:-) :-) Odpověď Klára | 24.3.2023 22:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Darování vajíčekNemáš vůbec zač:-) Jestli jsi rozhodnutá do toho jít, určo zvaž tuto kliniku, je bezkonkurenční :-) Odpověď Terka | 25.3.2023 09:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Darování vajíčekUrčitě zvážím kliniku IVF Zlín, jen si o tom musím najít více informací o celém tom procesu apod.. at vím do čeho pújdu :-) Odpověď |