| Kočárek - diskuze na toto téma |
Ahojky maminky.. Vybírám si kočárek pro miminko, a docela mě zaujal kočárek Noordi Fjordi.. tak se chci zeptat, jaké s ním máte zkušenosti?? :-) Nela | 20.3.2023 19:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | KočárekTaké se zrovna začínám koukat a ten vypadá docela dobře :-) Odpověď Eliška | 21.3.2023 23:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | KočárekJá tady tento kočárek mám a je super :-) Jsem s ním opravdu hodně spokojená :-) Odpověď Marta | 23.3.2023 22:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | KočárekAhoj, tento kočárek je naprosto perfektní :-) Já mám tady tento https://www.noordi.cz/fjordi z roku 2022 a je suprový :-) Je parádní na horší terény a hezky se s ním zachází.. má všechno co potřebuju aby měl je ultra lehký a má voděodolné tkaniny proti dešti a silnému větru, takže vhodný za každých podmínek a je to je bezva :-) Odpověď Eva | 25.3.2023 23:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: KočárekTo je super.. koukala jsem na to a je tam součástí i ta přebalovací taška a další věci.. vypadá parádně :-)A jezdí dobře? Plánuju chodit na velký procházky i do horšího terénu, tak potřebuju něco co fakt vydrží dost.. Koukám že má docela velká kolečka.. Odpověď Marta | 28.3.2023 13:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: KočárekJj, na tohle je perfektní :-) Jezdí moc dobře i po horším terénu :-) Nemám o tom žádný strachy :-) Odpověď Eva | 29.3.2023 00:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: KočárekTo je fakt supr :-) Tak dík za doporučení :-) Odpověď |