| Pořízení nové 3D tiskárnu - poradíte? - diskuze na toto téma |
Hledám rady ohledně pořízení nové 3D tiskárny. Dokážete mi někdo říct prosím, jak ji vybrat? Jak hlavně vybrat kvalitní 3D tiskárnu? Radka | 25.3.2023 12:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pořízení nové 3D tiskárnu - poradíte?Kupovala jsem 3D tiskárnu ani ne před rokem a v podstatě můžu říct, že dobrou tiskárnu seženete tak cca za 25 - 30 tisíc korun. Záleží na co ji chcete používat. Odpověď Jiří | 27.3.2023 00:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pořízení nové 3D tiskárnu - poradíte?Jakou jste vybrala, to jste ji koupila za docela dost dobrou cenu. Kam se po tom podívat? Odpověď Jiří | 27.3.2023 00:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pořízení nové 3D tiskárnu - poradíte?Jakou jste vybrala, to jste ji koupila za docela dost dobrou cenu. Kam se po tom podívat? Odpověď Radka | 27.3.2023 22:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Pořízení nové 3D tiskárnu - poradíte?Já jsem vybrala 3D tiskárnu https://www.nc.cz/3d-tiskarna-felix-one-single-extruder-kompletne-sestavena-a-zkalibrovana_d359669.html a jsem s ní teda maximálně spokojená. Vše bez problémů funguje jak má, takže si nemám na co stěžovat. Odpověď |