Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Péče o pleť

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  sqTHJ   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Péče o pleť - diskuze na toto téma
Pěkný den :) Maminky, měla bych dotaz na péči o pleť. Jde mi o péči o oční okolí a taky o boj s vrásky. Zkoušela jsem toho opravdu hodně a nic moc mi teda nezabralo. Jen vyhozený peníze. S čím máte zkušenost vy?

Pajka | 28.3.2023 21:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Péče o pleť
Ahojky, naprosto dokonalou péči o pleť má shop topvet :) Ta řada s hadím jedem je super. Ta má dokonalé účinky. Na oční okolí je super seru a na péči o vrásky pak tento krém https://www.topvet.cz/pece-o-plet/aktivni-pletove-kremy/60562-bioaktivni-krem-s-hadim-jedem. Já bych je zkusila. Dohromady je super :)

Odpověď
Ewa | 30.3.2023 22:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Péče o pleť
Já já se přiznám, že do péče o pleť hodně investuju. Je to pro mě priorita. Ta pleť tu péči opravdu vrátí... No, ale musím říct, že ta péče o to oční okolí mě trápí, protože jsem ještě nenarazila na takové, co by mi maximálně vyhovovalo. Ale tady na to z topvet s tím hadím jedem jsem se dívala a zkusím ho. Složení mě hodně zaujalo.

Odpověď
Pajka | 31.3.2023 08:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Péče o pleť
Jasně, to složení je super. Hlavně ten hadí je tam bezvadný. Jinak krém účinkuje 6-8 hodin, což je opravdu skvělý. Já osobně jsem tak účinný pleťový krém neměla. Jsem s ním opravdu hodně spokojená.

Odpověď
Erika Bendova | 20.4.2023 16:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ano přesně tak, sama tuto řadu používám a je fakt skvělá. :) Kupovala jsem ji i kamarádce k narozkám a je z ní nadšená. :) Složení je super, ale hlavně mám po tom fakt sametovou a vyživenou pleť. :)

Odpověď
Nikola | 19.4.2023 20:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Péče o pleť
Užíváte nějaký doplňky stravy pro hezčí a mladistvější pleť? Co se vám kdyžtak nejvíc osvědčilo?

Odpověď
Niki5 | 24.4.2023 21:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Péče o pleť
Pomohlo vám něco s pigmentací? Už jsem toho zkusila docela dost a žádný extra výsledek se zatím nedostavil…

Odpověď
Adéla | 25.4.2023 23:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem se toho zbavila, co jsem začala používat kosmetiku https://www.byfemme.cz/miracletox/ přečti si o ní, je opravdu kvalitní a hodně účinná.

Odpověď
Niki5 | 26.4.2023 22:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Teeda to vypadá hodně slibně podle toho co tam píšou, děkuju za doporučení něco od nich určitě vyzkouším, zaujalo mě že je to korejská kosmetika o té jsem četla že je hodně účinná.

Odpověď
Adéla | 27.4.2023 18:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Péče o pleť
Já myslím že to tak opravdu je, mně se díky ní pleť konečně úplně srovanala, takhkle hezkou jsem jí nikdy neměla :)

Odpověď
Anitta | 24.4.2023 22:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Péče o pleť
Ráda bych taky vyzkoušela nějaký doplněk stravy na pleť, něco s kolagenem nebo tak tak jestli něco užíváte, poraďte :)

Odpověď
Verča | 26.4.2023 00:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky nad něčím takovým přemýšlím, ale nechci vyhodit peníze za něco co nebude fungovat takže budu taky radši za vaše zkušenosti…

Odpověď
Marika | 26.4.2023 23:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak se koukněte na https://kolageny.cz/ já od nich mám kosmetický kolagen a moc mi to pomohlo :-)

Odpověď
Pavla7 | 28.4.2023 18:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Péče o pleť
Byl jste někdo na nějakém estetickém zákroku? Přemýšlím nad liftingovými nitěmi, tak kdybyste se někdo mohl podělit o zkušenost moc by mi to pomohlo :)

Odpověď
Radik | 29.4.2023 20:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky mě trápí povislá a povadlá pleť, na to je bohužel už veskerá kosmetika krátká, tak jestli něco takového opravdu pomáhá budu ráda za reakce a tipy, kde to dělají dobře apod.

Odpověď
Aneta K. | 22.5.2023 22:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já na tom niťovém liftingu byla a naprosto úžasný výsledek! Ani jsem si nedokázala představit jak skvěle to bude vypadat, jsem z toho nadšená, určitě bych neváhala...koukněte na https://www.abclinic.com/zakroky/nitovy-lifting/

Odpověď
Pavla7 | 23.5.2023 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zní to báječně podle toho co tam čtu a ty fotky mluví za vše. Byla jsi předtím na konzultaci? To se asi musí i u těchhle menších zákroků že?

Odpověď
Aneta K. | 24.5.2023 23:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Péče o pleť
No jasně nejdřív jdeš na konzultaci, kde doktor zhodnotí jaký zákrok je pro tebe vhodný, domluvíte co na tom co si představuješ, co očekáváš, on ti řekne co je reálné atd. :)

Odpověď
Pavla7 | 26.5.2023 20:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Péče o pleť
Moc děkuju za ochotu, už jsem se objednala tak už se nemůžu dočkat :)

Odpověď
Bětka | 29.4.2023 21:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Péče o pleť
Já mám problém sehnat kosmetiku, která by mi vyhovovala, protože mám smíšenou pleť takže t zónu mastnou a zbytek suchý, vrásky mám hlavně okolo očí ale i na čele, ale když používám kosmetiku na vrásky vždycky mi to zhorší černé tečky a vyskáčou mi pupínky...

Odpověď
Radana | 30.4.2023 21:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přesně to mi dělá taky, kosmetika na vrásky co jsem zatím zkusila mi vždycky ucpé póry

Odpověď
Anik | 19.6.2023 22:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Péče o pleť
Já bych chtěla začít užívat nějaký kolagen pro hezčí pleť, jaký doplněk je podle vás nejlepší?

Odpověď
Izzy | 19.6.2023 22:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Péče o pleť
Já jsem teď úplně nadšená z tohohle séra https://www.notino.cz/beauty-of-joseon/calming-serum-green-tea-panthenol-serum-pro-zklidneni-a-posileni-citlive-pleti/ úžasně hydratuje, neucpává póry a mám po něm pleť úplně rozzářenou a zpevněnou :-)

Odpověď
Mona | 21.7.2023 17:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To vypadá skvěle, koukám, že tam mají celou sadu těchhle sér, asi to vyzkouším :-)

Odpověď
Marika | 31.8.2023 23:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem si tam taky tuhle kosmetiku koupila a předčila moje očekávání, za tu cenu je úplně zázračná :)

Odpověď
Lída | 26.6.2023 22:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Péče o pleť
Já užívám na radu kamarádky tenhle https://www.rosenpharma.cz/produkty/kolageny-a-ostatni-doplnky-stravy/kolageny/kolagen-forte-kyselina-hyaluronova a strašně mi to pomohlo. Vyloženě mi pleť omládla, mám ji pevnější, pružnější, nemám ji už takovou tenkou, vrásky se mi viditelně zjemnily...úplná paráda :-)

Odpověď
Pavlína | 30.8.2023 23:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Péče o pleť
Byl jste někdo na nějakém estetickém zákroku? Mám pleť (45+) už hodně povadlou a už mi přijde, že mi to celkově mění výraz obličeje, jsem z toho poměrně nešťastná tak bych byla ráda za vaše zkušenosti s faceliftem, doktory, klinikami atd. Děkuji :-)

Odpověď
Kača | 31.8.2023 21:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já nad tím už taky nějaký čas uvažuju takže vám budu vděčná za všechny zkušenosti. Už jsem se rozhodla že do toho půjdu, teď už jenom vybrat ke komu…

Odpověď
Ela44 | 1.9.2023 11:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já byla na ABClinic u pana doktora Chovana a jsem mooc spokojená :) pan doktor je skvělý a celá klinika je perfektně vybavená, cítila jsem se tam jako v bavlnce.

Odpověď
Nela | 1.12.2023 20:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Péče o pleť
Můžete poradit kvalitni anti-aging kosmetiku s přírodním složením za dostupnou cenu?

Odpověď
Denisa2 | 1.12.2023 20:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Péče o pleť
Pomohla vám nějaká kosmetika vyhladit vrásky a zpevnit pleť? Pořád zkouším něco nového, ale zatím jsem nic opravdu účinného neobjevila...

Odpověď
Markéta | 2.12.2023 21:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak vyzkoušej českou kosmetiku Iuvenio, mám teď všechno už jenom od nich a nemůžu si ji vynachválit. Co ji používám tak se mi vyhladily vrásky, zpevnila pleť a zbavila jsem se všech nedokonalostí :)

Odpověď
Klarina | 2.12.2023 21:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Péče o pleť
Já užívám od Veniry doplněk stravy pro hezčí pleť, vlasy a nehty a ještě jejich kosmetiku a musím říct, že jsem nikdy neměla pleť hezčí :) moc mi to vyhovuje a navíc je to přírodní a za fajn cenu :)

Odpověď
Romča | 3.12.2023 20:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Péče o pleť
Poradíte něco co pomáhá s vráskama a je vhodné na problematickou pleť? Mám problém najít kosmetiku, která mi bude sedět..

Odpověď
Lenna22 | 16.12.2023 17:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem moc spokojená s českou kosmetikou https://iuvenio.com/ mám díky ní pleť čistou a vyhladila mi taky vrásky :-)

Odpověď
Rozina | 15.12.2023 13:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Péče o pleť
Pokud jde o vrásky, tak doporučuji začít užívat mimo jiné i kyselinu hyaluronovou. Jelikož ta se nám z těla přirozeně vytrácí, stejně jako kolagen. Je proto důležité ji doplňovat. Já užívám od N-Medical Hyaluron a jsem naprosto spokojená. Pleť je vyživená zevnitř a vrásky se tedy tvoří mnohem pomaleji a méně. :)

Odpověď
Vendula | 17.12.2023 11:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Takže užíváním jak kyseliny tak i kolagenu se zabraňuje tvorbě vrásek? V jaké je to podobě ta kyselina? Já jsem nad tímto nikdy neuvažovala, že ním vlastně z těla mizí.

Odpověď
Rozina | 20.12.2023 12:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Užívám tuto https://shop.n-medical.cz/home/266-hyaluron-n-medical-kyselina-hyaluronova-8594190490021.html v kapkách. Dávkování se postupně snižuje, což je také dobré. Doporučuji vydržet ale minimálně 3 měsíce, pak si můžete dát třeba pauzu. Kyselina dělá dobré "místo" pro kolagen a ten se díky ní tedy lépe ukládá. Jinak na stránkách teď mají ještě do konce roku akci, že dávají šperk od Swarovski, to je také velmi pěkný dáreček. :)

Odpověď
Vendula | 22.12.2023 11:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Díky za vysvětlení, opravdu jsem o tom takto neuvažovala. Na stránku jsme se dívala a objednala jsem. :)

Odpověď
Alice | 19.12.2023 14:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Péče o pleť
Souhlasím s Rozinou, že s věkem se kolagen a kyselina hyaluronová vytrácí s těla a proto by se měla doplňovat, já si pořídila doplněk stravy Wecare beauty, v těle doplní kolagen, kyselinu a mnoho dalších vitamínů a minerálů pro pokožku a vlasy.

Odpověď
Pavla | 26.12.2023 23:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Péče o pleť
Mně hodně pomohl živý kolagen od Nezestarni.cz, je to přírodní kolagen Inventia FACE a je to takový přírodní zázrak ;)

Odpověď
Pájina | 28.1.2024 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ten je skvělý, zkusila jsem více doplňků s kolagenem, ale u tohohle jediného opravdu vidím výsledky. Mám i ten živý kolagen Invita skin beauty v kapslích a mám pocit, že jsem o několik let omládla :-)

Odpověď
Amálka | 27.1.2024 21:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Péče o pleť
Mně se úžasně zlepšila pleť po https://www.iuvenio.com/pro-01/ je to intenzivní kúra úplně bez konzeravantů a krásně mi vypnula a vyhladila pleť. Používám od nich i čistící gel Urban, Fresh, krém Moon a sérum Crosslinked a moc mi to vyhovuje.

Odpověď
Renata | 26.11.2024 19:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
AMálko, co přesně od této značka používáš? Já jsem se dívala a já bych potřebovala něco na oční okolí. Oni mají set péče. Máš s ním zkušenost?

Odpověď
Amálka | 27.11.2024 13:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Na to oční okolí je super krém LOOK. Používám ho pravidelně ráno i večer a jsem s ním velmi spokojená, redukuje kruhy pod očima a otoky po náročných večerech :-D taky mi přijde, že mi po něm mizí drobné vrásečky, které mám kolem očí.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné