| Hubnutí - diskuze na toto téma |
Holky, SOS... potřebuju pomoc, poradit, podpořit... No, co si asi tak myslíte? :D Potřebuju shodit... :D A to jakože včera pozdě :D Já jsem zkoušela už kdejaký metody a prostě nic moc mi nepomohlo, někdy dokonce naopak. Je nějaká metoda, díky které jste zaručeně zhubly? Denisa | 30.3.2023 21:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíJaaaj, tohle přesně znám... jako kdybych to psala sama :D No, ale neboj, způsoby jsou. A účinné a přitom docela jednoduché :) Neuažovala jsi o proteinové dietě? To je skvělý způsob hubnutí. Já jsem díky této dietě shodila. Držela jsem dietu https://www.ketodiet.cz/ a ta je dokonalá. Nehladověla jsem a jejich jídla jsou vynikající. A pořád mají nějaké novinky, akce, slevy :) Odpověď Ema Rychlá | 1.4.2023 09:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíManžel po mně neustále chce abych mu uvařila nějaký guláš a nebo omáčku. To nechápe jako že to je jednak hrozně drahé a za druhé si skoro vůbec já nic nemohu dát. Dokonce po mně chtěl, abych si přečetla tento článek na www.mlsnavarecka.cz/vyborny-burtgulas-s-chlebem/ a podle toho že něco uvěřila. To si jako myslí že neumím ohřát maso?
Odpověď |