| Řídké vlasy - diskuze na toto téma |
Ahojky všem :) Holky, měla bych dotaz na vlasy :) Jako myslím tím, jak si je upravujete? Já jsem už znuděná věčným drdolem jen proto, že si je neumím jinak upravit. Jenže... Moc husté vlasy nemám, takže ona to je nakonec ta jediná volba. Jak si vlasy upravujete vy, co máte řidší vlasy? Jenn | 31.3.2023 09:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Řídké vlasyAhojky, jojo, tohle znám :D Taky nemám moc husté vlasy a navíc mi ani moc nechtějí narůst do délky. Ale jako všechno se dá řešit... :) No, dívej, já jsem si koupila sety clip in, které vlasy zahustí :) Kupuju si je od https://www.clip-in-vlasy.eu/. Ti mají podle mě nejlepší nabídku, protože toho mají na výběr opravdu hodně. Zkus se tam kouknout. Za mě budeš určitě nadšená. Odpověď Markéta | 9.5.2023 18:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Řídké vlasyMě ze stresu padaly vlasy a nemám je teď vůbec husté. Ale jdu ke kadeřnici, tak třeba mi poradí něco. Odpověď Bibina | 15.5.2023 09:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Řídké vlasyMám výbornou zkušenost s clipy oNechte si vlasy prodloužit a zároveň zahustit. Md www.vlasy-k-prodlouzeni.cz Odpověď Markéta | 19.5.2023 08:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Řídké vlasyVýborný tip na eshop vlasy-k-prodlouzeni. Spolu s mou kadeřnicí jsme se domluvily na metodě Micro Ring. Už se těším na výsledek. Odpověď Jitka | 22.5.2023 08:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Řídké vlasyMají pobočku v Brně, ráda tam chodím, vyhovuje mě, že si vyberu přímo na místě. Dokonce jsem využila i jejich službu prodloužení. Zvolila jsem metodu Tape. Odpověď |