| Vybavení do kuchyně - diskuze na toto téma |
Prosím prosím, doporučíte prosím fajn shop s noži? Takový, kde mají kvalitní nabídku? Já si potřebuju obměnit kuchyňské vybavení, moje nože už dosluhují. Díky. Kamča | 28.4.2023 19:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vybavení do kuchyněTaky zrovna vybírám tak se připojím s dotazem, hledám kvalitní nože, jsem připravená do nich investovat takže prosím z osobních zkušeností sdílejte kvalitní výrobce, děkuji :-)
Odpověď Naďa | 29.4.2023 21:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vybavení do kuchyněJá už s těma nožema, které mám taky nejsem vůbec spokojená. Kupovali jsme je narychlo u nás v kuchyňce když jsme se stěhovali, měli jsme je mít jenom dočasně a už jsou to roky, neukrojím s tím už skoro nic :D
Odpověď radana | 22.5.2023 23:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vybavení do kuchyněJá jsem dostala jako dárek nůž Dellinger a už jsem si od nich dokoupila všechny nože, protože se to s těma co jsem dřív měla nedá ani srovnat, tak kvalita je opravdu úplně jinde. Tak zkuste kouknout https://dellinger.cz
Odpověď Valounek | 28.6.2023 10:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vybavení do kuchyněTaky jsem si nedávno vybavovala kuchyň. Ale bylo to v rámci rozvoje mého podnikání. A víte, co jsem zjistila? Že existují věci jako P2P půjčky investice, které vás propojí s různými věřiteli, které vám půjčí na to, co potřebujete, respektive na to, čemu věříte. Jo, abych nezapomněla, ta platforma je www.julu.cz/investment-offer/ a je to fakt skvělá záležitost. Doporučuji všem, kdo si zařizují podnikání, které vyžaduje větší investice. Odpověď |