Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Vybavení do kuchyně

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  sgWRX   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Vybavení do kuchyně - diskuze na toto téma
Prosím prosím, doporučíte prosím fajn shop s noži? Takový, kde mají kvalitní nabídku? Já si potřebuju obměnit kuchyňské vybavení, moje nože už dosluhují. Díky.

Kamča | 28.4.2023 19:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vybavení do kuchyně
Taky zrovna vybírám tak se připojím s dotazem, hledám kvalitní nože, jsem připravená do nich investovat takže prosím z osobních zkušeností sdílejte kvalitní výrobce, děkuji :-)

Odpověď
Naďa | 29.4.2023 21:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vybavení do kuchyně
Já už s těma nožema, které mám taky nejsem vůbec spokojená. Kupovali jsme je narychlo u nás v kuchyňce když jsme se stěhovali, měli jsme je mít jenom dočasně a už jsou to roky, neukrojím s tím už skoro nic :D

Odpověď
radana | 22.5.2023 23:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vybavení do kuchyně
Já jsem dostala jako dárek nůž Dellinger a už jsem si od nich dokoupila všechny nože, protože se to s těma co jsem dřív měla nedá ani srovnat, tak kvalita je opravdu úplně jinde. Tak zkuste kouknout https://dellinger.cz

Odpověď
Valounek | 28.6.2023 10:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vybavení do kuchyně
Taky jsem si nedávno vybavovala kuchyň. Ale bylo to v rámci rozvoje mého podnikání. A víte, co jsem zjistila? Že existují věci jako P2P půjčky investice, které vás propojí s různými věřiteli, které vám půjčí na to, co potřebujete, respektive na to, čemu věříte. Jo, abych nezapomněla, ta platforma je www.julu.cz/investment-offer/ a je to fakt skvělá záležitost. Doporučuji všem, kdo si zařizují podnikání, které vyžaduje větší investice.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné