| Krematorium pro zvířátka v Brně - diskuze na toto téma |
Zdravím, poradíte kde je v Brně nějaké krematorium pro zvířata? Nemáte někdo zkušenost? Máme 14 letého pejska a čekáme kazdym dnes konec. Ilona | 4.4.2023 20:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Krematorium pro zvířátka v BrněZe své zkusenosti můžu doporučit krematoriumzvirat.cz. Nám pomohli loni s pejskem, o všechno se postarali a dokonce si pro pejska i přijeli. Odpověď Věrka | 7.4.2023 23:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Krematorium pro zvířátka v BrněMoje mamka jejich sluzby taky vyuzila. Pomohli jí, když jí umřel pejsek po 12 letech, co ho měla. Odpověď Hanka | 10.4.2023 23:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Krematorium pro zvířátka v BrněHolky, mě teda zachránili - žiju sama a loni mi umřel labrador Max a bez jejich pomoci bych to nezvladla. Tady mají vše popsáno, i co dělat až to přijde https://krematoriumzvirat.cz/jak-postupovat/ Odpověď Zuzana | 18.4.2023 23:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Krematorium pro zvířátka v BrněDěkuji všem za doporučení na krematoriumzvirat.cz. Už to máme za sebou a fakt se moc hezky o všechno postarali. Odpověď Monika | 24.4.2023 18:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Krematorium pro zvířátka v BrněTaky na jejich stránky mrknu, mám 13 letého jezevčíka a už je to stařeček, takže se tento tip bude určitě hodit. Odpověď |