| Fusak do kočárku - diskuze na toto téma |
Dobrý den, poradíte - chtěla bych ještě teď koupit do kočárku nový fusak. Nejlépe černý, aby s mimčem rostl. Syn má skoro půl roku. Ivana | 7.4.2023 11:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Fusak do kočárkuJá jsem si fusak asi před měsícem kupovala na littleangel.cz Je rostoucí, teplounký a moc hezký. Odpověď Martina | 8.4.2023 12:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Fusak do kočárkuHolky, na Little Angel mají fakt krásné věci pro děti - nemáte někdo zkušenost s funkčním oblečením od nich? Odpověď Zuzka | 9.4.2023 22:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Fusak do kočárkuJá od nich funkční oblečení kupuju už roky, mají super kvalitu a co vím, tak zaměstnávají zdravotně znevýhodněné, takže nákupem zároveň pomáhám. Já jsem malému teď kupovala tuto bundu na jaro www.littleangel.cz/bunda-softshell-stretch-cerna a je moc příjemná, praktická a opravdu kvalitně zpracovaná. Odpověď Tamara | 10.4.2023 12:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Fusak do kočárkuZdravím, já na Little Angel nakupuju už dlouho - mají opravdu kvalitně zpracované věci, baví mě i materiál Outlast a jeho schopnosti hřát nebo chladit a je super, že zaměstnávají zdravotně znevýhodněné osoby. Odpověď |