| Hubnutí - diskuze na toto téma |
Ahojky :) Holky, sestra si přeje proteinovou dietu https://www.ketofit.cz/. No domluvily jsme se, že jí ji koupím :) Bude mít narozky, tak ji alespoň udělám radost... Jen bych se ale chtěla zeptat na vaše zkušenosti... Jak se vám tato dieta osvědčila? Dá se s ní zhubnout? Lenka | 24.4.2023 22:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíJá bych ráda vyzkoušela něco co podporuje spalování tuků, začala jsem teď docela pravidelně cvičit a ráda bych ten proces hubnutí nějak zdravě podpořila, máte radu?
Odpověď Veronika | 30.4.2023 22:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíZáklad je pravidelně cvičit podle mě. Já jsem se konečně dostala na svoji ideální váhu a držím si jí už přes rok od té doby co chodím pravidelně cvičit. Pro brňáky vřele doporučuju Zone4you, mají skvělé lekce, fitko, wellness tam vás cvičení určitě chytí :-)
Odpověď Naďa | 13.5.2023 21:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: HubnutíSouhlasím, taky jsem zkoušela dřív diety atd. Ale to je všechno jenom dočasný a navíc si člověk akorát rozhodí metabolismus. Nemluvě o tom že až když jsem si zamilovala cvičení teprve jsem si uvědomila že to vůbec není o tom mít nějakou vysněnou váhu, ale cítít se dobře a být spokojená sama se sebou :)
Odpověď Kamila | 18.5.2023 20:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíZa sebe teda můžu Ketofit určitě doporučit, zhubla jsem 6kilo a váhu si pořád držím, jsem moc spokojená :) navíc jsem ani nehladověla a nemusela věnovat čas řešení toho co jím, všechno jsem měla hezky nachystané na celý měsíc :)
Odpověď Katka | 24.5.2023 23:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíKdyž cvičíte tak je taky suprový spalovač Natural protein, je přírodní a opravdu hodně účinný při spalování tuků, navíc je zdravý a pomáhá doplnit energii a cítit se v pohodě :)
Odpověď |