Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 16. dubna 2026, svátek má Irena, zítra Rudolf
Vyhledávání

Diskuse - Hubnutí

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  KqwEO   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Hubnutí - diskuze na toto téma
Ahojky :) Holky, sestra si přeje proteinovou dietu https://www.ketofit.cz/. No domluvily jsme se, že jí ji koupím :) Bude mít narozky, tak ji alespoň udělám radost... Jen bych se ale chtěla zeptat na vaše zkušenosti... Jak se vám tato dieta osvědčila? Dá se s ní zhubnout?

Lenka | 24.4.2023 22:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Já bych ráda vyzkoušela něco co podporuje spalování tuků, začala jsem teď docela pravidelně cvičit a ráda bych ten proces hubnutí nějak zdravě podpořila, máte radu?

Odpověď
Veronika | 30.4.2023 22:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Základ je pravidelně cvičit podle mě. Já jsem se konečně dostala na svoji ideální váhu a držím si jí už přes rok od té doby co chodím pravidelně cvičit. Pro brňáky vřele doporučuju Zone4you, mají skvělé lekce, fitko, wellness tam vás cvičení určitě chytí :-)

Odpověď
Naďa | 13.5.2023 21:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Hubnutí
Souhlasím, taky jsem zkoušela dřív diety atd. Ale to je všechno jenom dočasný a navíc si člověk akorát rozhodí metabolismus. Nemluvě o tom že až když jsem si zamilovala cvičení teprve jsem si uvědomila že to vůbec není o tom mít nějakou vysněnou váhu, ale cítít se dobře a být spokojená sama se sebou :)

Odpověď
Kamila | 18.5.2023 20:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Za sebe teda můžu Ketofit určitě doporučit, zhubla jsem 6kilo a váhu si pořád držím, jsem moc spokojená :) navíc jsem ani nehladověla a nemusela věnovat čas řešení toho co jím, všechno jsem měla hezky nachystané na celý měsíc :)

Odpověď
Katka | 24.5.2023 23:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Když cvičíte tak je taky suprový spalovač Natural protein, je přírodní a opravdu hodně účinný při spalování tuků, navíc je zdravý a pomáhá doplnit energii a cítit se v pohodě :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné