Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 16. dubna 2026, svátek má Irena, zítra Rudolf
Vyhledávání

Diskuse - Dieta

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  vjUe   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dieta - diskuze na toto téma
Ahojky :) Holky, chtěla bych se zeptat... nemáte některá zkušenost s proteinovou dietou https://www.ketofit.cz/. Četla jsem na ni hodně dobré recenze, ale kdybych našla někoho tady, s kým o tom pokecat, budu moc ráda. Zjistila jsem si, že dieta mí nejmenší obsach sachardů, což myslím, že by mohlo mít pozitivní vliv na její učinek. Je to tak?

Majka | 22.5.2023 23:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dieta
Dívám se na to a vypadá to nadějně, tak jestli máte někdo zkušenost budu ráda když se podělíte o zkušenost (kolik jste zhubli, za jak dlouho, držíte si váhu atd.). Díky za odpovědi, potřebuju rychle zhubnout do plavek :D

Odpověď
Verunka | 24.5.2023 23:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dieta
Já jí za sebe teda rozhodně můžu doporučit. Zhubla jsem za měsíc svých vysněných sedm kilo a vůbec jsem neměla pocit, že bych se musela nějak omezovat, hladovět apod. Navíc jsem se cítila dobře, protože obsahuje i vitamíny, kolagen a další takže pomáhá zlepšit i stav pleti a vlasů. A váhu si pořád držím :-)

Odpověď
Majka | 26.5.2023 20:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dieta
Ty jo tak to zní skvěle, koukám se na jejich stránky a moc se mi to podle toho co tam píšou líbí. Mně by stačilo shodit takových 5 kilo, s čím je od nich nejlepší začít?

Odpověď
Verunka | 29.5.2023 19:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Dieta
Já jsem měla tenhle balíček na 4 týdny https://www.ketofit.cz/keto-dieta-na-4-tydny-140-porci a teď si od nich kupuju jídla a mlsky na doplnění toho co teď podle jejich tipů vařím :)

Odpověď
Majka | 30.5.2023 17:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Dieta
Aha takže když si koupím ten balíček tak už si nemusím shánět jiná jídla? To mi vystačí na každý den v tom měsíci?

Odpověď
Verunka | 31.5.2023 12:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Dieta
Jojo máš tam jídla na 5 porcí denně na každý den, takže nic už shánět nemusíš, mně to takhle bohatě stačilo na ty 4 týdny :)

Odpověď
Nela | 24.5.2023 23:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dieta
Chtěla bych zkusit něco na podporu spalování tuků, začala jsem cvičit a chtěla bych ten proces hubnutí nějak zdravě urychlit. Máte někdo s něčím takovým zkušenost?

Odpověď
Miamia | 26.5.2023 21:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dieta
Něco takovýho je? Tak to bych taky určitě vyzkoušela jestli to není nic drastického pro tělo.

Odpověď
Vanda | 29.5.2023 19:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Dieta
Koukni na naturalprotein.cz, já mám od nich přírodní spalovač tuků, je to zdravý doplněk a opravdu do účinkuje :) navíc se co ho užívám cítím celkově líp, mám víc energie a ták :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné