| Nože pro každodenní vaření - diskuze na toto téma |
Ahoj, jsem taková amatérská kuchařka, která vaří často a ráda a i několik hodin denně, ale od krájení mě často dost bolí ruce. Prý nemám správně vyvážené nože. A tak se chci zeptat, jestli tady někdo z vás nemá zkušenost s nějakou sadou nožů, které je i cenově přijatelná? Barbora | 24.4.2023 11:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nože pro každodenní vařeníAhoj, mě nejvíc vyhovují nože od Profikuchar.cz. Zkus se podívat na jejich nabídku, určitě si vybereš. Odpověď Dana | 21.5.2023 11:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nože pro každodenní vařeníAhoj! A jaké nože jsi si vybrala? Já s tam dívám a je tam opravdu velký výběr. Nejvíce mě zaujal tento https://profikuchar.cz/c/noze-kucharske/ivo-premier-nuz-kucharsky-granton-20-cm-9043920 . Zase ale není nejlevnější, takže nevím. Jaké máš doma ty? Odpověď Sonny | 3.7.2023 23:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nože pro každodenní vařeníJá mám doma od profikuchar ten celý blok s nozi IVO SOLO a musím říct, že cena mi přišla skvělá. Ty nože jsou velmi kvalitní, super. Já je mám moc ráda :) Využiju všechny, což se mi nikdy před tím nestalo. Měla jsem oblíbený jeden nůž a hotovo. Ale tady teda využiju naprosto všechny nože a spokojenost maximální. Odpověď |