Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 16. dubna 2026, svátek má Irena, zítra Rudolf
Vyhledávání

Diskuse - Nový kočárek

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  OdaQ   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Nový kočárek - diskuze na toto téma
Ahoj mamky, stalo se mi, asi půl roku po narození prcka, že se nám začal rozpadávat kočárek. Koupili jsme samozřejmě levný a ještě z bazaru. Teď toho hodně lituji, byla to blbost. Rodina se nám teď skládá na nový a tak vás chci poprosit o radu, jaký kočárek koupit. Bydlíme na vesnici a ten terén tady u nás není nejrovnější jako třeba ve městě. Jsou tu rozbité staré cesty, polní cesty, často chodíme do lesa. Potřebovali bychom také nejlépe dvojkombinaci, malý si za chvíli sedne a už se těšíme, že koukat z kočárku po okolí.

Evka | 3.4.2024 21:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nový kočárek
Holky, taky teď kočárek vybírám :) Určitě chci koupit nějaký praktický, co zvládne jakýkoliv povrch, prostě od polňačky po město :)

Odpověď
Taťána | 6.4.2024 00:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nový kočárek
Já mám vybraný na feedo.cz kočárek značky Bugaboo. Je fakt krásný, dobře ovladatelný a má dostatečně velkou hlubokou korbičku.

Odpověď
Martina | 7.4.2024 15:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Nový kočárek
Zdravím, mají prosím na e-shopu někdy slevy? Dá se tam kočárek pořídit se slevou?

Odpověď
Taťána | 10.4.2024 23:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Nový kočárek
Ano, právě na zmíněných stránkách máte slevu, když budete u nich ve feedo.clubu. Tady máte na kočárek odkaz www.feedo.cz/bugaboo-kocarek-kompletni-fox-cub-black-stormy-blue-stormy-blue

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné