Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Péče o vlasy

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  uVWMH   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Péče o vlasy - diskuze na toto téma
Ahoj maminky, hledám nějakou opravdu kvalitní vlasovou péči, která mi dá vlasy alespoň trochu dohromady. Mám suché vlasy a ještě si je i melíruji, tak jsou ještě sušší. Zkoušela jsem zábaly, masky, ale nějak mi nic nefunguje.

Marika | 19.4.2023 20:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Péče o vlasy
Koukni na https://www.notino.cz/ určitě tam vybereš kvalitní kosmetiku podle tvých potřeb. Já si odtud objednávám pravidelně kosmetiku na vlasy i pleť, mají dobrý výběr, ceny a rychle doručují :)

Odpověď
Katka N. | 20.4.2023 12:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Péče o vlasy
Ahojky, já jsem měla měla stejný problém, vlasy jsem měla strašně zničené, lámavé, suché no děs. Začala jsem používat tuto řadu https://shop.tomasarsov.cz/tomas-arsov-architekt-pro-chemicky-ci-mechanicky-poskozene-vlasy/ a vlasy se mi teda o 50% zlepšily. Používám ji 3 měsíc a jsem fakt spokojená. :)

Odpověď
Alice | 24.4.2023 09:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Péče o vlasy
To vypadá dobře. Kupovala jsi hnedka celý set? Já asi vyzkouším nejdřív ten šampon a kondicionér a kdyžtak dokoupím. :) Po jak dlouhé době jsi viděla výsledek?

Odpověď
Katka N. | 25.4.2023 15:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Péče o vlasy
Prvně jsem měla jen šampon a kondicionér. :) Ale teď už to kupuju v setu, vyjde to lépe. :) Jakoby už po prvním umytí jsem měla vlasy hezčí, byly i více nadýchané. Ono jak je to bez těch parabenů atd. tak je to potom fakt poznat na těch vlasech. :) Teď už si všímá i okolí, že mám vlasy zdravější. : )

Odpověď
Zita | 4.5.2023 22:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Péče o vlasy
Už dlouho používám vlasovou péči od Tomas Arsov a jsem s ní velmi spokojená. Skvělé je, že neobsahuje silikony, parabeny a sulfáty a nezatěžuje Ti vlasy.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné