Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je úterý 21. dubna 2026, svátek má Alexandra, zítra Evženie
Vyhledávání

Diskuse - Kam výhodně prodat auto?

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  aaHSK   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kam výhodně prodat auto? - diskuze na toto téma
Poradíte mi někdo prosím, kde rozumně a rychle prodat auto? Máme už druhé a to první nám tady jen zbytečně stojí....

Klára | 20.4.2023 07:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kam výhodně prodat auto?
Já nevím teda, mě se podařilo prodat auto bez problémů rychle, když jsem s ním zajela do bazaru, tedy do většího bazaru, tak jsem tam auto prodala během chvilky a peníze jsem taky dostala rychle.

Odpověď
Ilona | 20.4.2023 07:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kam výhodně prodat auto?
Takže to nebylo nějak moc složité? Nemusela jste kvůli tomu něco složitě vyřizovat?

Odpověď
Klára | 20.4.2023 07:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kam výhodně prodat auto?
No vůbec ne. Já jsem s tím valstně zajela na pobočku autobazaru https://www.aaaauto.cz/ a tm jsem auto dokázala prodat tedy velice rychle. Nemusela jsem řešit vůbec nic, protože oni to vše bez problémů zařídí.

Odpověď
Jana | 11.7.2023 22:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kam výhodně prodat auto?
Pomůžete mi někdo prosím s pojištěním na auto za nějakých výhodných podmínek? Kde se po pojištění na auto podívat za nějakou rozumnou cenu?

Odpověď
Linda | 16.7.2023 09:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kam výhodně prodat auto?
Za rozumnou cenu? Tak se zkuste podívat na online srovnávač pojištění. Tam si během pár kliknutí můžete porovnat nabídky od všech pojišťoven, a když si pak některou z nich vyberete, tak si můžete pojištění sjednat online z domu.

Odpověď
Jana | 18.7.2023 06:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kam výhodně prodat auto?
Kde si mohu porovnat nabídky od těch všech pojišťoven? To se přiznám, že to by mě opravdu dost zajímalo, kam se teda podívat?

Odpověď
Linda | 22.7.2023 08:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kam výhodně prodat auto?
Tady na tomto srovnávači jsem si už víckrát našla výhodnější pojistku vlastně nejen na auto https://www.klik.cz/ Celé vás to samo navede, není složité to vyplnit a porovnat a už vůbec není složité si tam pak případně pojištění sjednat.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné