| Kam výhodně prodat auto? - diskuze na toto téma |
Poradíte mi někdo prosím, kde rozumně a rychle prodat auto? Máme už druhé a to první nám tady jen zbytečně stojí.... Klára | 20.4.2023 07:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kam výhodně prodat auto?Já nevím teda, mě se podařilo prodat auto bez problémů rychle, když jsem s ním zajela do bazaru, tedy do většího bazaru, tak jsem tam auto prodala během chvilky a peníze jsem taky dostala rychle. Odpověď Ilona | 20.4.2023 07:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kam výhodně prodat auto?Takže to nebylo nějak moc složité? Nemusela jste kvůli tomu něco složitě vyřizovat? Odpověď Klára | 20.4.2023 07:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kam výhodně prodat auto?No vůbec ne. Já jsem s tím valstně zajela na pobočku autobazaru https://www.aaaauto.cz/ a tm jsem auto dokázala prodat tedy velice rychle. Nemusela jsem řešit vůbec nic, protože oni to vše bez problémů zařídí. Odpověď Jana | 11.7.2023 22:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kam výhodně prodat auto?Pomůžete mi někdo prosím s pojištěním na auto za nějakých výhodných podmínek? Kde se po pojištění na auto podívat za nějakou rozumnou cenu? Odpověď Linda | 16.7.2023 09:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kam výhodně prodat auto?Za rozumnou cenu? Tak se zkuste podívat na online srovnávač pojištění. Tam si během pár kliknutí můžete porovnat nabídky od všech pojišťoven, a když si pak některou z nich vyberete, tak si můžete pojištění sjednat online z domu. Odpověď Jana | 18.7.2023 06:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kam výhodně prodat auto?Kde si mohu porovnat nabídky od těch všech pojišťoven? To se přiznám, že to by mě opravdu dost zajímalo, kam se teda podívat? Odpověď Linda | 22.7.2023 08:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kam výhodně prodat auto?Tady na tomto srovnávači jsem si už víckrát našla výhodnější pojistku vlastně nejen na auto https://www.klik.cz/ Celé vás to samo navede, není složité to vyplnit a porovnat a už vůbec není složité si tam pak případně pojištění sjednat. Odpověď |