Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Hubnutí doma - posilovací stroje

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  yUmVH   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Hubnutí doma - posilovací stroje - diskuze na toto téma
Které posilovací stroje jsou podle vás dobré na posilování a cvičení doma? Co myslíte?

Lucka | 23.4.2023 20:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí doma - posilovací stroje
Podle mého názoru by si měl koupit každý to na co třeba dřív chodil do posilovny. Je totiž důležitý, aby vás to taky bavilo. Já jsem třeba chodila pravidelně jezdit na rotopedu, proto jsem si ho taky pořídila domů a začala pravidelně jezdit.

Odpověď
Tereza | 27.4.2023 21:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Hubnutí doma - posilovací stroje
A jaký ten rotoped jste si teda domůu vybrala? Poradíte mi, kam se teda prosím mrknout?

Odpověď
Lucka | 30.4.2023 12:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Hubnutí doma - posilovací stroje
Já jsem vybrala rotoped https://www.fitham.cz/trinfit-vivo-b500i Má přehledný lcd displej, takže se dá jednoduše ovládat. Je super, že mají přístroje skladem, takže po objednání nemusíte dlouho čekat.

Odpověď
Hana | 3.6.2024 21:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí doma - posilovací stroje
Když jsem si domů pořizovala posilovací stroje, tak jsem si pak nakonec pořídila i chytré hodinky. konkrétně chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-squarz-12-ultimate-titan-s-cernym-reminkem/ Mají opravdu širokou škálu sportovních funkcí. Od klasického sledování kroků a spálených kalorií až po sofistikovanější měření srdečního tepu, monitorování spánku a dokonce i analýzu stresu. Jsou vybavené GPS, což je perfektní pro mé běžecké tréninky. Už nemusím nosit telefon, protože hodinky přesně zaznamenají mou trasu, tempo a další důležité metriky.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné