Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Dárek pro bráchu

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  HnqXH   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dárek pro bráchu - diskuze na toto téma
Ahoj, brácha bude mít brzy narozeniny a já přemýšlím jakým dárkem ho potěšit. Napadlo mě něco na holení a tak celkově na péči o sebe sama. Docela dost si na tom potrpí, chodí barbers, má udržovaný plnovous, tak mě napadla nějaké sada pro muže, ale vůbec netuším, kde to ti chlapi kupují. Něco jako mýdlo na holení, kleštičky na nehty, břitva a tak podobně. Nevíte některá?

Radek | 18.5.2023 10:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárek pro bráchu
Ahoj, teď jsem kupoval příteli sadu tady odsud https://dellinger.cz/cs/279-pece-o-vousy-knir-a-vlasy . Musím napsat, že je z toho nadšený. Nic mi nedělá větší radost než jeho úsměv a ten jeho boží plnovous. Ne, teď vážně, mají opravdu skvělé a kvalitní produkty, zkus se kouknout.

Odpověď
Šárka | 30.6.2023 20:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárek pro bráchu
No a k tomu by se třeba hodily i nějaké luxusní skleničky třeba na whiskey, přítel si na tohle taky potrpí a celkově má rád takové stylové a originální věci a protože si rád dá kvalitní whiskey, tak jsem mu k narozeninám koupila sadu skleniček a měla veliký úspěch :) vybrala jsem jí na bakly.cz kdybych tím někoho inspirovala :)

Odpověď
elenka | 1.7.2023 19:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dárek pro bráchu
To je moc hezkej nápad, to by se mýmu bráchovi rozhodně líbilo, protože má taky rád tyhle věci. Jedny se mi tam moc líbí takže to asi vyřeším takhle, díky moc :-)

Odpověď
Hanka | 17.8.2025 14:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárek pro bráchu
Já jsem tohle řešila loni pro přítele a úplně chápu, že je to těžké se zorientovat, když ti chlapi mají na každou věc speciální pomůcky. :) Nakonec jsem vzala takovou menší dárkovou sadu, kde bylo mýdlo na holení, balzám po holení a olej na vousy – a musím říct, že úspěch zaručený. Pokud má brácha plnovous a chodí k barberovi, tak určitě ocení kvalitní olej nebo kartáč na vousy. Já osobně občas nakupuju i na e-shopech s outdoor vybavením, třeba https://www.naturehikecz.cz/, protože tam mají i drobné praktické věci na cesty, které se dají přibalit k takovému dárku, a působí to jako pěkný komplet.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné