| Jaké životní pojištění? - diskuze na toto téma |
Jaké uzavřít životní pojištění? Máte někdo prosím zkušenost? Na co a kam se podívat? Michal | 26.4.2023 21:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jaké životní pojištění?Životní pojištění? Když jsem ho sjednával, tak jsem si obešel téměř všechny pojišťovny, ale nakonec se mi ho podařilo sjednat ještě za výhodnějších podmínek přes online srovnávač pojištění. Odpověď Anna | 28.4.2023 20:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jaké životní pojištění?Přes který online srovnávač pojištění se vám ho podařilo sehnat? Kde bych se na to teda měla podívat? Odpověď Michal | 30.4.2023 17:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jaké životní pojištění?Pojištění pokaždé řeším přes online srovnávač pojištění https://www.klik.cz/ Vyplatí se to, protože takhle si můžete najít nejlepší nabídku a pojištění pak taky výhodně sjednat. Odpověď Viki | 24.11.2023 23:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jaké životní pojištění?Mě hodně dobře poradili v www.finovo.cz Přednesli mi několik nabídek, které by mi dle nich vyhovovaly nejvíc a já si pak menší diskuzi jednu vybrala. Životní pojištění je ožehavé téma a spousta lidí na takové problémy nechce ani myslet, ale je dobré být připraven. Než aby pak rodina zůstala na vše bez prostředků. Odpověď |